Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Ett gammalt "ex"
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Ett gammalt "ex"

Thread Messages in thread:

reply Re: Ett gammalt "ex" , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 26 May 2017 22:58
question Ett gammalt "ex" , ****** , 17 May 2017 18:39
 186198. To top of pageTop   Next message down
Ett gammalt "ex"
From: ******
Date: Wed, 17 May 2017 18:39:38 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!

Min första crush träffade jag på Tinder, som jag aldrig träffade då hon ville att vi skulle lära känna varandra bättre. Jag tror dock att det var för att hon ej tog Tinder seriöst. Vet dock inte helt hur hon tänkte. Det jag själv på sätt och vis inte förstår är hur jag kunde få känslor för henne. Ja vi lärde känna varandra till vis del över nätet det borde dock inte vara tillräckligt.

Jag kan ibland tänka på henne det är idag väldigt sällan dock, jag har bra långtidsminne samt att ibland så kan hon enbart komma upp till ytan i huvudet. Det jag ofta kan känna är ett visst tomrum, i först magen därefter övergick det till hjärtat. Det jag inte vet är om det är på grund av "ex"et eller det att jag inte haft en flickvän än. Jag kan tänka mig att det är på grund av "ex"et. Har å andra sidan som sagt ingen aning. Efter att ha fått ett smaktest på hur kärleken kan vara föredrar jag singellivet och ha samlag en gång utan känslor. Jag har icke haft samlag heller, men det känns bättre än ett förhållande.

Syftet med detta är att fråga om tips och råd på hur jag ska glömma den då omogna "bitchen"? Som många vänner i skolan kom att kalla henne. Omogen har jag lagt till på efterhand. Jag vill enbart kunna gå vidare och det känns ej som att jag kan göra det till ett hundra procent. Vilket är väldigt irriterande, jag vill att tomrummet skall veck. Det jag hoppas på är att tomrummet går bort om jag får reda på hur jag ska glömma tinder "ex"et.
 186334. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Ett gammalt "ex" (Reply to: 186198 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 26 May 2017 22:58:22 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Bästa sättet att glömma och gå vidare är att hitta nya intressen som känns viktigare och mera spännande. Det behöver inte vara en kärleksrelation, utan kan vara nästan vad som helst som intresserar dig och får dig att bli engagerad. Tomrummet försvinner bara om du fyller det med nya saker att bry dig om. På webbsidan Roliga saker att göra när du har långtråkigt kan du hitta saker att göra.You are not logged in
Today's date: Mon, 26 Oct 2020 11:17:47 +0100
KOM 2002