Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Forum för fri diskussion
  Framtiden för Homo Sapiens
  styrkor på lek
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  styrkor på lek

Thread Messages in thread:

plain styrkor på lek , 02 Oct 2007 00:02
 110246. To top of pageTop   Next message down
styrkor på lek
From: ------
Date: Tue, 2 Oct 2007 00:02:52 +0200

 
plain
Hi

Denna är en ömt ställe noterar. Detta är mycket intressant. Först kan inget förutsäga att vad kan hända så, om kommentarer kolliderar med mull därefter, alla är vi väck. Något som är mer exotisk, kan uppstå som väl något liknande en supernova i en närliggande star eller andra phenomena.

Emellertid förutom det, finns det en koppla ihop av styrkor på lek här. Några fordrar att idéer/begrepp evolve också mycket lik art så där är en parallell evolution i realmidéerna/kultur/society.

Teknologi kunde också ut stega mänsklig evolution. Looken på den stega gå i flisor förbättrar (moores lag/meddelande). Det might att finnas en fara där, om konstgjord intelligens stegar faktiskt ut mänsklig intelligens. Teknologi, nanotech och kombinerat bio för Microchip kunde jordbruksprodukter AI i den near framtiden.

Skade den inte är viktigt för den mänskliga racen till försök och evolve även mer ytterligare. Vid en konstgjord man gjorde kanske evolution?

Angående argumentet av decentralisering (tillbaka evolution) med exempel av exponeringsglas och bestämt folk, som skade för att inte fortleva, om det inte var för modern teknologi, är det min argumentet inte humanitärt utan igen baserat på evolution. Det i stort sannerligen bestämda folket fortlever tack vare moderna teknologier, nowadays du fick emellertid som minnas att humans för a) skapar en society som de behöver att fortleva i b) så, om de mest fittest fortlever i societyen c), och om societyen inte har, som en nödvändig för survivalläkarundersökning tillskrivar e), men mentala eller intellektuella attribut f) därefter en person som ha på sig exponeringsglas eller har något handikappG), om intellectually kapabelt, skade fortlever, därefter vad om det mentalt handikappat? Det är ett gott ifrågasätter. Men, även om jag kan märkas som grymt mig, inte funderarefolket med mentala problem liksom mongoloids bör vara tillåtet att alstra. Det är inte mässan till societyen och deras offsprings.

 124185. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: forces at play (Reply to: 110246 from )
From: Jacob Palme
Date: Fri, 16 May 2008 11:07:35 +0200
Language: English

 
reply

Government control of evolution is very controversial, but has occurred. Hitler's misuse of this has given it a bad image. But in my country, Sweden, the government did sterilize mentally "unfit" people earlier, this stopped in 1976, and is now regarded as very unacceptable.


You are not logged in
Today's date: Sat, 25 May 2024 12:31:40 +0200
KOM 2002