Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alle forums
  Free Web Forum on Psychology
  Forum with automatic machine translation of contributions
  Is er hoop voor ons?

KOM2002 (question)  Is er hoop voor ons?

Thread Messages in thread:

question Is er hoop voor ons? , 15 Jul 2008 05:32
 126311. To top of pageTop    
Is er hoop voor ons?
From: ------
Date: Tue, 15 Jul 2008 05:32:57 +0200

 
question
Mijn echtgenoot is zeer behoeftig en ik ben onlangs te weten gekomen hij personalsadvertenties aan &quot post; vind iemand om te spreken to" en voorzien van een netwerk. Hij zegt er geen bedoeling bij het bedriegen is. Ik kwam op enkelen van zijn reacties toen ik zijn computer bevestigde en hij verwijst naar me in elke.

Dit is de 2de keer hij het in onze 6 jaar van huwelijk heeft gedaan. In 2005 had hij een personalsadvertentie voor een week, alvorens hij „realiseerde dat het niet de moeite waard was het verliezen van zijn vrouw“. Dan in Juni van dit jaar hij sommige spelen op Facebook had, wilt u me, u denkt ik… schat me aantrekkelijk ben. Ik kwam te weten en hij verontschuldigde zich gezegd hij het enkel iemand deed vinden om te spreken aan.

Ik ben geen behoeftige persoon en ik weet niet het hoe te om hem te behandelen. Hij zou als het enkel hem was, de jonge geitjes en I uiterst gelukkig zijn, als ik mijn dichte groep vrienden niet had. I enerzijds, moet weggaan, wat tijd vereisen voor mij met mijn vrienden.

Ik houd van hem maar dit nieuwste ding heeft me werkelijk ongerust gemaakt dat hij kan beginnen te bedriegen. Hij zegt hij niet zal, kruiste het nooit zijn mening, maar waarom hij vrouwelijke vrienden wenst die zullen luisteren? Hij heeft één vriend die ik verafschuw omdat ik weet zij na hem is, daar zijn alle tekens en ik vertelde hem ik hield niet van haar of wilde haar rond, zodat is hij naar het zien van haar achter mijn rug gegaan. Hij zegt hij facebook en myspace het materiaal doet omdat hij van de aandacht houdt. Ik vind als hij me aan dote over hem elke seconde van de dag verwacht, en het enkel niet mogelijk voor me is. Ik heb een familie, het werk, en een school ook te behandelen.
Ik vroeg hem eigenlijk of is hij zo miserabel met me, waarom hij blijft gehuwd aan me en zijn reactie… omdat ik van u meer dan het leven zelf houd. Als hij van me houdt, waarom zou hij dit doen?

Ik wil werkelijk voorbij dit krijgen maar ik was blindsided door dit alles, dacht ik wij gelukkig gehuwd waren. Wat kan ik hem, om ons huwelijk te helpen helpen doen? Ik houd van hem werkelijk.


You are not logged in
Today's date: Thu, 22 Feb 2024 18:10:55 +0100
KOM 2002