Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Konflikt mellan pojkvän och bästa vän
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Konflikt mellan pojkvän och bästa vän

Thread Messages in thread:

reply Re: Konflikt mellan pojkvän och bästa vän , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 13 Jan 2018 21:33
question Konflikt mellan pojkvän och bästa vän , ****** , 07 Jan 2018 11:38
 196024. To top of pageTop   Next message down
Konflikt mellan pojkvän och bästa vän
From: ******
Date: Sun, 7 Jan 2018 11:38:19 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej. Jag är 27 år och har varit tillsammans med min sambo i 7 år nu. Vi har det bra tillsammans förutom att han ogillar min bästa vän och min bästa vän ogillar honom pga. hans tidigare beteende mot mig. Detta har blivit ett problem. Jag har nära kontakt med min bästa vän och har alltid haft. Vi pratar mycket i telefon och har stöttat varandra genom tiderna. Mina vänner är lika viktiga för mig som min familj. Detta har min sambo svårt att förstå och acceptera. Han tycker att min bästa vän påverkar mig negativt och manipulerar mig. Han kallar henne ofta för tjock och ful och outbildad framför mig medan min bästa vän är neutral trots att jag vet att hon anstränger sig för att inte visa att hon inte tycker om honom. Anledningen till att hon inte tycker om honom är för att han tidigare slängt ut mig ifrån vårt hus när vi har bråkat och många gånger betett sig dåligt och agerat på känslor.

Jag tycker att det är jättejobbigt att dom inte kan vara vänner och blir ledsen när min sambo är hatisk mot henne och visar det för mig. Finns det någon lösning på det här? Min sambo säger att han ska förbättras men när jag pratar om henne åter igen blir han hatisk och visar det för mig.

Tacksam för svar.

Mvh Linda

 196516. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Konflikt mellan pojkvän och bästa vän (Reply to: 196024 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 13 Jan 2018 21:33:09 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Eftersom du vill fortsätta vara tillsammans med din sambo och även vill ha kvar din bästa vän, ser jag ingen annan lösning än att du får umgås med dem var för sig. Kanske kan du äta lunch med din bästa vän och tala i telefon med henne, de tider du inte umgås med din sambo. Det kan vara så att de är svartsjuka på varandra, utan att själva förstå det. Undvik att diskutera din vän med din sambo och, om möjligt, din sambo med din vän. Prata aldrig någonsin om din väninna med din sambo. Du märker ju själv att det inte fungerar.



You are not logged in
Today's date: Tue, 19 Mar 2024 09:14:02 +0100
KOM 2002