Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Konflikt mellan pojkvän och bästa vän

KOM2002 (question)  Konflikt mellan pojkvän och bästa vän

Reply to Messages in thread:

reply Re: Konflikt mellan pojkvän och bästa vän , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 13 Jan 2018 21:33
Konflikt mellan pojkvän och bästa vän
From: ******
Date: Sun, 7 Jan 2018 11:38:19 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej. Jag är 27 år och har varit tillsammans med min sambo i 7 år nu. Vi har det bra tillsammans förutom att han ogillar min bästa vän och min bästa vän ogillar honom pga. hans tidigare beteende mot mig. Detta har blivit ett problem. Jag har nära kontakt med min bästa vän och har alltid haft. Vi pratar mycket i telefon och har stöttat varandra genom tiderna. Mina vänner är lika viktiga för mig som min familj. Detta har min sambo svårt att förstå och acceptera. Han tycker att min bästa vän påverkar mig negativt och manipulerar mig. Han kallar henne ofta för tjock och ful och outbildad framför mig medan min bästa vän är neutral trots att jag vet att hon anstränger sig för att inte visa att hon inte tycker om honom. Anledningen till att hon inte tycker om honom är för att han tidigare slängt ut mig ifrån vårt hus när vi har bråkat och många gånger betett sig dåligt och agerat på känslor.

Jag tycker att det är jättejobbigt att dom inte kan vara vänner och blir ledsen när min sambo är hatisk mot henne och visar det för mig. Finns det någon lösning på det här? Min sambo säger att han ska förbättras men när jag pratar om henne åter igen blir han hatisk och visar det för mig.

Tacksam för svar.

Mvh Linda


How much is 1 + 6 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Thu, 20 Jun 2019 12:01:10 +0200
KOM 2002