Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Ont under samlag
  ** Re: Ont under samlag
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Ont under samlag

Thread Messages in thread:

reply ** Re: Ont under samlag , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 16 Apr 2010 06:30
question Ont under samlag , ****** , 14 Apr 2010 21:32
 148269. To top of pageTop   Next message down
Ont under samlag
From: ******
Date: Wed, 14 Apr 2010 21:32:30 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag läste och såg att en del av samma sortens frgor redan fanns men när jag läste svaren så fick jag inte riktigt reda på det jag ville...

Jag har pojkvän och med det regelbundet samlag sedan ca 1 år tillbaka, under detta år har jag i vissa fall fått sådans smärta vid samlag att jag skriker till bokstavligt talat när han för in sin penis för långt in så att det tar i mot. Detta händer kanske 7 av 10 gånger men ibland kan vi ha så skönt sex att vi kan hålla på i timmar utan problem. Först trodde jag att det berodde på att jag inte var tillräkligt upphetsad men jag har ibland smärta när jag är jätteupphetsad och ingen smärta alls ibland när jag inte är saå upphetsad. Jag har kollat detta med gynekolog men dom verkar inte förstå vad jag menar. Det vore jättebra om jag kunde få hjälp med detta. Eftersom att jag aldrig vet när smärtan ska komma så är både jag och min pojkvän väldigt rädda när vi ska ha sex eller han är mer orolig och jag mer rädd för att det ska göra ont.

Tacksam för snabbt svar
 148311. To top of pageTop Previous message Previous message  
** Re: Ont under samlag (Reply to: 148269 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 16 Apr 2010 06:30:41 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Jag förstår att du redan läst våra sidor om orsak till smärta vid samlag och smärta vid samlag men att de sidorna inte gett mycket hjälp.

Kan det vara så att din pojkväns penis är för lång, och det skulle gå bättre om han inte förde penis hela vägen in? Det går att genomföra samlag utan att föra penis hela vägen in. Och även om man vill ha barn. Använder ni tillräckligt med glidmedel?

Vaginismus och vestibulitis är två vanliga orsaker till smärta för kvinnor under samlag, och ni bör absolut tala med en specialist på dessa sjukdomar, även om dina problem inte är exakt just detta.

Om du går till webbsidan Svensk medicin, och skriver söksträngen "smärta samlag" så kan du hitta smärtinformaton från även andra webbsajter än Web4Health. Kanske har någon av dem förstått er bättre. Om ni hittar lösingen den vägen - berätta gärna vad ni kommit fram till, så att vi kan göra vår webbsajt bättre.
You are not logged in
Today's date: Sat, 22 Jun 2024 05:36:40 +0200
KOM 2002