Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  problem med svärson
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  problem med svärson

Thread Messages in thread:

reply Re: problem med svärson , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 15 Aug 2006 12:45
question problem med svärson , ****** , 15 Aug 2006 12:09
 77234. To top of pageTop   Next message down
problem med svärson
From: ******
Date: Tue, 15 Aug 2006 12:09:45 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag har två vuxna dottrar, en av dem är gift med en man som kom till Sverige för 2 år sedan i samband att min dotter och han träffades via internet och att de har gift sig utomlands.
Vi har hjälpt dem hitta jobb, båda jobbar nu. Vi har lånat pengar till dem för köp av lägenheten samt en begagnad bil. Hon är gravid nu och ska få barn i oktober 06.
Mina flickor är uppfostrade att hjälpa varandra och stödja varandra efter att vi har upplevet mycket hemska saker i vårt hemland. Allt har fungerat bra men nu är han som inte gillar vårt sätt och har redan splitrat vår familj. Han umgås inte med oss. Den yngre flickan är sjuk och är mycket hemma, behöver umgås med dem ibland, men han vägrar.
Vi tycker att han är materalist och allt funkar på hans sätt nu när han har lön och behöver inte be om hjälp. Det var annorlunda i början.
Flickorna bråkar ofta, jag står i mitten och vet inte hur jag ska hantera det hela.
Helst vill jag att de umgås alla tre, men honom kan jag inte påverka. Han kommer inte till oss och om vi är på besök hos dem då är han inte hemma.

Vet inte hur jag ska hantera honom? Hur ska man prata med honom, hittar inga gemmensamma intressen heller. Min man kan inte nå honom heller.

Vår yngre dotter tycker att svärsonen inte älskar hennes syster och att han har gift sig med henne för att få komma till Sverige och att han kommer att lämna min dotter när han få det som han ville.

Väldigt svårt när barnen är vuxna, Kan inte låta heller att se när mina flickor bråkar och inte prata med varandra p g a en man.

orolig mamma.
 77240. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: problem med svärson (Reply to: 77234 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 15 Aug 2006 12:45:45 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Eftersom situationen i familjen är så tråkig, verkar det fungera bäst om ni umgås med döttrarna var och en för sig och träffar den gifta dottern, när hennes man inte är hemma. Det är trist, men bättre än bråk.
You are not logged in
Today's date: Sat, 27 Feb 2021 22:05:08 +0100
KOM 2002