Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp?
  Re: Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (sad)  Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp?

Thread Messages in thread:

reply Re: Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 13 May 2010 01:16
reply Re: Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 12 May 2010 22:01
sad Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp? , ****** , 11 May 2010 23:24
 149056. To top of pageTop   Next message down
Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp?
From: ******
Date: Tue, 11 May 2010 23:24:57 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

sad
Hej!
Sedan snart 4 år har jag varit tillsammans med min kille,som sedan 9 månader också är min fästman. Ända sedan början av förhållandet har jag haft känslan av att han är för egoistisk för ett förhållande, och att han inte respekterar mig. I början var det gamla ex som han lovade att radera från mobilen och internetsidor men aldrig raderade fråns jag konfronterade honom igen och igen. Han lät mig förstå att jag inte såg ut som hans drömtjej, vilket han nu tagit tillbaka men det har ändå satt spår i mig. Sen har problemen ståttpå rad, det var en tjej som kysste honom mitt framför mina ögon, men han hävdade att han försökte vända bort huvudet och att det var hennes initiativ. Jag ifrågasätter dock hur en tjej helt plötsligt kan komma fram och kyssa en okänd kille, och dessutom varför han inte sa ifrån av respekt gentemot mig.
Senare har det varit ett gammalt one-night-stand till honom som kom fram när vi satt på krogen, och han började prata med henne, kramade henne och skrattade, framför mina ögon och utan att presentera mig, jag bara satt där och kändemig fruktansvärt betydelselös!
Jag hittade också för något år sedan en my-space sida han hade, med massa lättklädda tjejer från bl.a USA på vännerlistan, alltså inga vänner IRL. Jag blev jätteledsen och argoch sa att han skulle radera kontot, varpå han sa att han inte varit inne på ettår och glömt lösenet. Jag hade dock kollat det och visste att han varit inne Dagen Innan!
Sen har det varit andra löften han gett mig, som en sommar när hans släkting erbjöd sommarjobb 40 mil hemifrån, och han lovade mig att inte ta det, sa att han inte ville vara ifrån mig. Sen hade hans familj tyckt att han skulle ta det, och då ändrade han sig tvärt. När jag blev arg gjorde han slut, men vi blev senare tillsammans igen. Detta med saker han lovat att inte göra men som han sedan bryter, bl. a angående vilka jobb han ska söka, (eftersom vi planerar flytta ihop och inte vill hamna långt ifrån varandra efter fyra år), att inte gå ut och festa utan mig pga att han flera gånger visat att han inte respekterar mig när han druckit, att sluta titta på porr, att stå upp för mig framför andra... det är löften som betyder allt för mig och som han bryter, igen och igen. Skulle kunna skriva mycket mer, men det är så här det är, igen och igen,och detgör ONT!
Mitt förtroende för honom är borta, och jag kämpar för att orka hålla mig kvar i förhållandet. Trots allt har han underbara fina och kärleksfulla sidor, och jag önskar inget mer än att han ska vara pålitlig, ärlig och trogen och anstränga sig för OSS. Borde jag lämna honom innan jag förstörs fullständigt av alla svek? Eller finns det hopp?

Hoppas på svar då jag inte vet vart jag ska vända mig med min smärta.
/J
 149073. To top of pageTop Previous message Previous message Next message down
Re: Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp? (Reply to: 149056 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Wed, 12 May 2010 22:01:01 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Jag skulle själv aldrig orka med att vara tillsammans med en sådan man. Men bara du kan avgöra, om fördelarna överväger nackdelarna. Tro bara inte att han kommer ändra sig. 149086. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Han bryter löfte efter löfte...borde jag lämna relationen eller finns det hopp? (Reply to: 149056 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Thu, 13 May 2010 01:16:05 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Vill man ha en ärlig, trogen och pålitlig man, behöver man akta sig för oärliga, otrogna och opålitliga män. Ge upp illusionen att det är möjligt att ändra på människors personlighet i någon större utsträckning. De har sina mönster, som de ständigt upprepar.
You are not logged in
Today's date: Sat, 22 Jun 2024 04:59:18 +0200
KOM 2002