Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Ledsen
  Re: Ledsen
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Ledsen

Thread Messages in thread:

reply Re: Ledsen , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 21 Apr 2007 21:22
reply Re: Ledsen , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 21 Apr 2007 16:51
question Ledsen , ****** , 21 Apr 2007 13:55
 99581. To top of pageTop   Next message down
Ledsen
From: ******
Date: Sat, 21 Apr 2007 13:55:36 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Vet egentligen inte om jag vill berätta detta men jag måste verkligen få prata med någon om detta.
Jag är sambo sedan 16år illbaka med en man som jag älskar högt, han är verkligen mitt allt. tillsammans har vi tre barn. Han har gjort några felsteg i början av vårt förhållande eller efter att vårt första barn föddes, (hon är 12 år idag) som jag har förlåtigt då har det handlat om att annonserat om en älskarinna på smygis mm, chattat på aftonbladet, kollar på äldre damer på porrsidor annonserat på spraydate mm. Vad han säger så skulle han aldrig gå steget fullt ut utan det var mest för att se om han fick *napp*. Kanske var det någon typ av bekräfftelse, jag vet inte. Det gör ont att tänka på det men jag försöker att glömma. Det värsta var att han nekade då jag kom på han att annonsera men till sisst erkände han.Jag hade det svart på vitt så han kunde inget annat. Han lovade att aldrig mer göra så här mot mig.
för 2år sedan hittade jag ett mail i hanns bortaget korg skickat till en tjej med en låt och ett litet medelande *jag saknar dig* stod det. Jag blev helt förstörd när jag frågade honnom vad detta var låtsades han att inte fatta någonting. det hade inte varigt någon hemma hos oss den dagen så ingen annan kunde ha skickat det. Jag vet ju att ett mail inte kan skickas av sig själv,men jag vill ju lita på honnom. Han nekade och gör det än idag. jag gjorde en liten fuling och skrev ett mail till honnom från en adress som liknade hennes och då svarade han att det var underbart det vi hade men du måste gå din väg nu, vi lovade at inte berätta för någon osv. När jag berättade för honnom att det var jag som skrivigt mailet så sa han att det visste han för han känner verkligen inte den personen. Han nekar och nekar.
Jag har frågat han flera gånger men han tycker jag är psykiskt sjuk, knäpp osv. Jag kan tillägga att jag krev till tjejen ch frågade vem hon var och enligt henne skulle hanns bror skrivigt från hanns dator men dom hade ju inte varigt hos oss den dagen och båda har fammilj. Jag har sagt till honnom att sanningen kommer att göra mindre ont än att han ljuger. Det är hemskt för jag älskar honnom men jag vet inte vart jag har honnom, jag mår så himmla dåligt av det här. Jag tänker på det här flera gånger om dagen fasst att det var så längesedan.Det går ju verkligen inte prata med honnom för han säger bara att det inte var han. Vad ska jag göra? Hur ska jag få honnom att berätta?
 99591. To top of pageTop Previous message Previous message Next message down
Re: Ledsen (Reply to: 99581 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 21 Apr 2007 16:51:10 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Han skäms kanske. Låt honom vara. Det är dig han älskar. Se till att ert sexliv blir så spännande att han inte har det här behovet 99607. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Ledsen (Reply to: 99581 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 21 Apr 2007 21:22:29 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Många män drömmer om sex. För lite för sällan för tråkigt är vanliga klagomål. Du har större chans att behålla din sambo för dig själv, om ni har spännande sex och du förför honom så ofta att han inte orkar tänka på andra kvinnor.
You are not logged in
Today's date: Sun, 28 Nov 2021 08:50:50 +0100
KOM 2002