Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Førhållande
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Førhållande

Thread Messages in thread:

reply Re: Førhållande , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 16 Apr 2007 04:08
question Førhållande , ****** , 15 Apr 2007 20:35
 99117. To top of pageTop   Next message down
Førhållande
From: ******
Date: Sun, 15 Apr 2007 20:35:30 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej jag skriver pga att jag har hamnat i en liten knipa...
Før ca ett och ett halft år sedan flyttade jag in hos en kille som jag inte kænde, vi var båda studenter och det funkade hur bra som hællst, vi hade båda kommit ur seriøsa førhållanden och kunde prata med varandra..

Ëfter några månader børjade vi strula och sova hos varandra, sen vipps var vi tillsammans, allt kændes hur bra som hællst... Sen blev det sommar och vi var på olika håll, efter sommaren nær vi kom tillbaka berættade han før mig att han inte tyckte vi skulle vara tillsammans længre eftersom han inte var kær i mig, jag blev mycket ledsen eftersom jag ælskade honnom...

Jag bodde kvar i lægenheten och vi var vænner och ælskare om vartannat, det var ganska struligt, men vi var endå varandra nærmast och vi kunde lita på varandra... så bodde vi i ca ett år..

Efter det fick han ett jobb i Norge och flyttade jag var sjælvklart krossad, men åkte och besøkte honnom vi hade oftast sex men han ville inte mera, han blev mycket ångersam och ville ej såra mig...
Vi berættade allt før varandra førutom våra andra relationer...

Nu har jag flyttat till Norge dock en annan stad, men innan jag flyttade så strulade jag med två av hans vænner, var kanske inte det smartaste jag gjort men det hænde..
Det var inte med avsikt att såra honnom, men jag var helt enkelt kåt..

Jag har nu berættat detta før honnom och han ser det som ett jættesvek och vill knappt prata med mig, jag ælskar honnom mer æn någon annan och vet inte vad jag ska ta mig till jag vill verkligen inte ge upp på oss, och førsøker gøra vad som hællst før att få honnom tillbaka som vænn, jag funderar tillockmed på att åka dit och hoppas att han pratar med mig, någon som vet vad jag kan gøra allt kænns ganska hoppløst just nu???

 99127. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Førhållande (Reply to: 99117 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 16 Apr 2007 04:08:21 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Risken är stor att han kommer att använda ditt strulande med hans vänner som ett argument för att ni inte ska fortsätta. Han har försökt komma ifrån dig under en längre tid, men du har inte velat släppa honom. Kanske blir du lyckligare med en annan man, med starkare känslor för dig.
You are not logged in
Today's date: Fri, 28 Jan 2022 03:56:47 +0100
KOM 2002