Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Skiljsmässa och ny partner
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  Skiljsmässa och ny partner

Thread Messages in thread:

reply Re: Skiljsmässa och ny partner , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 20 Dec 2004 19:57
plain Skiljsmässa och ny partner , ****** , 20 Dec 2004 16:42
 38417. To top of pageTop   Next message down
Skiljsmässa och ny partner
From: ******
Date: Mon, 20 Dec 2004 16:42:16 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

plain
Hej,
Jag har för några veckor sedan separerat från min man efter en tid av diskussion, familjeterapi etc. Det är jag som inetierat separationen och anledningen är delvis att jag träffat en annan man. Jag och min man har en son som är 2 år och jag ställer mig nu frågande inför hur jag bäst skall agera för att han skall känna sig trygg och må bra. Vi har enats om delad vårdnad förmodligen 1 vecka var och kommer att bo i närheten av varandra. Relationen är av naturliga skäl frostig men vi har en bra dialog och jag upplever att vi båda har vår sons bästa för våra ögon.
Sonen har vad vi kan se inte påverkats av den nya situationen. Han är van vid att vara ensam med oss båda (vi var föräldrarlediga 10 mån var med honom och är lediga 1 dag per vecka med honom. Han är van vid att träffa nya människor då vi har ett stort socialt liv och vi har rest rel mkt med honom så att övernatta på olika platser är också bekant. Oscar är som vanligt glad, det händer mkt med hans språkliga utv och det känns på hela taget som att han mår bra och att det går ganska bra. Han har vid ett par tillfällen träffat Mikael som är min nya pojkvän, men jag undrar nu om detta är något jag bör vara försiktigare med?? Mikael är mkt barnkär och Oscar vekar gilla honom skarpt. Det känns som om Oscar är för liten för att tycka att någonting är konstigt eller lägga värderingar på att det inte är som en vanlig familj, men jag har hört så mkt om att man skall vänta med att introducera nya personer, vad tror ni?
 38422. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Skiljsmässa och ny partner (Reply to: 38417 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 20 Dec 2004 19:57:25 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Eftersom Oscar bara är två år, förstår han ännu inte hela vidden av vad som händer, som ett äldre barn skulle göra.

Fundera på hur Oscars pappa mår och var hänsynsfull mot honom. Det är han som har blivit övergiven och gjort en förlust. Om han blir bitter, kan det gå ut över Oscar.




You are not logged in
Today's date: Fri, 29 Mar 2024 02:53:36 +0100
KOM 2002