Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Relationsproblem epilepsi

KOM2002 (question)  Relationsproblem epilepsi

Reply to Messages in thread:

reply Re: Relationsproblem epilepsi , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 04 Aug 2017 13:38
Relationsproblem epilepsi
From: ******
Date: Fri, 28 Jul 2017 02:44:22 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej. Jag har varit ihop med min kille i över 2 år. Efter en skum tid med attacker som tagits för panikångest så har han börjat bli utredd för epilepsi. Under ett årstid av anfall av olika grader tills nu när detta ska utredas, så känner jag att min syn på relationen har ändrats.

Jag älskar min kille, men under ett års tid har jag känt mer oro och utmattning av vårt förhållande då jag varit rädd att något ska hända. Jag känner mig vilsen både i mig själv och förhållandet då mina känslor svajar. När jag är ensam så slår utmattningsångest till och kan även känna mig deprimerad. Nu det senaste har jag börjat tänka på om mina känslor har tagits över av hans tillstånd med min oro.

Saken är att jag älskar han men när ska man släppa något som för med sig mer negativt än positiva känslor. Kommer det bli bättre..? Ska man släppa varandra för att båda ska kunna fokusera på sig själv? Känner att jag inte kan komma ifrån min ångest.

How much is 7 + 8 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Sat, 24 Oct 2020 05:13:25 +0200
KOM 2002