Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Skadar min bästa vän

KOM2002 (question)  Skadar min bästa vän

Reply to Messages in thread:

reply Re: Skadar min bästa vän , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 16 Jun 2017 22:31
Skadar min bästa vän
From: ******
Date: Fri, 9 Jun 2017 07:50:10 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej, har är en kille som precis har fyllt 19år. Under det senaste halvåret har en dålig sida vuxit sig större och större hos mig. Jag är social och väldigt omtänksam och vill aldrig någon person något ont men under senaste tiden har jag börjat såra min bästa vän och jag mår jättedåligt över de. När jag blir stressad eller nedstämd kommer en sida fram som inte alls liknar mig. Det var för några dagar sedan som min bästa kompis skulle komma på en filmkväll men fick lämna återbud att hon inte kunde komma. Jag mådde inte jättebra då och skrev ett taskigt sms där jag skrev att hon inte brydde sig alls m.m. En halvtimma senare insåg jag mitt fel och jag känner mig dum efter de, jag skäms och känner inte alls igen mig i meddelandet. Känns som det är en annan person som skriver och detta har hänt flertal gånger och jag mår verkligen dåligt då jag absolut inte vill såra min bästa vän för hon är helt fantastisk. Vad är de för sida och kan jag jobba bort den på något sätt?

How much is 3 + 1 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Sat, 24 Oct 2020 05:51:36 +0200
KOM 2002