Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Mamma som inte förstår

KOM2002 (question)  Mamma som inte förstår

Reply to Messages in thread:

reply Re: Mamma som inte förstår , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 06 Jun 2017 23:30
Mamma som inte förstår
From: ******
Date: Tue, 30 May 2017 17:35:38 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Jag är en 18årig tjej som bor varannan vecka hos min mamma och varann vecka hos min pappa eftersom att de är skilda. Jag har också en pojkvän som jag vill vara med väldigt ofta och då brukar vi oftast vara tillsammans hemma hos honom eftersom att vi båda trivs bäst där och det finns mer tillgänglighet till att göra roliga saker. Min pappa accepterar att jag vill umgås med honom men mamma blir väldigt kontrollerande och tycker att jag inte alls ska spendera tid med honom hemma hos honom utan istället hemma hos oss. Och om jag inte kan svara på vilken dag eller tid som jag kommer hem igen så blir hon sur och tycker att jag är respektlös. Samtidigt så säger hon att jag ska göra det som känns bäst för mig och det är i nuläget att vara hemma hos min pojkvän. Men jag vill inte ha skuldkänslor för att min mamma tycker att jag ska vara hemma och ringer mig flera gånger om dagen när jag är där för att be mig att komma hem. Det är inte så att hon tvingar hem mig men hon säger det väldigt passivt aggressivt eller så blir hon sur om jag säger KANSKE idag, vilket betyder att jag måste bestämma mig om allt för stunden. Jag vill kunna sakna henne och vara glad för att komma hem till henne men jag blir bara frustrerad över att hon nästan tvingar mig in i sitt sällskap vilket gör att jag ibland håller mig borta längre än jag planerat. Jag saknar min pappa betydligt mer när jag är borta då han inte hindrar mig från att göra det jag vill utan han är glad när han träffar mig igen och inte besviken. Jag är ju trots allt myndig och jag vill att mamma ska förstå att jag inte alltid kommer att bo med henne.

How much is 7 + 0 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Tue, 27 Oct 2020 13:01:20 +0100
KOM 2002