Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Dålig självkänsla hindrar mig igen

KOM2002 (question)  Dålig självkänsla hindrar mig igen

Reply to Messages in thread:

reply Re: Dålig självkänsla hindrar mig igen , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 16 Jun 2017 23:07
Dålig självkänsla hindrar mig igen
From: ******
Date: Thu, 16 Feb 2017 21:22:17 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej,
Jag är en 47 år gammal ensamstående kvinna utan barn, familj, vänner eller bekanta. Därför blir (på gott och ont)min arbetsplats ganska viktig för mig eftersom det är där jag har någon form av social interaktion med andra människor.
För några månader sedan har jag fått tillfälle att, under en tidsbestämd period, ”prova på” hos en ny arbetsgivare. På min gamla arbetsplats vantrivdes jag fruktansvärt mycket och övervägde uppsägning i stort sätt dagligen.
På den nya arbetsplatsen är det såsom jag inte trodde vara möjligt. Man jobbar målmedvetet med personalfrågor, gemenskap och inkludering.
Från första början blev jag sedd och behandlad som en jämlik, vilket kändes väldigt ovant men otroligt bra.
Nu har personen som jag hjälpte, bestämt sig att byta tjänst, och man har vänt sig till mig med arbetsuppgifter som innebär att man skall utföra städkontroller. Dvs. att med ett arbetsschema möta upp städpersonalen på plats i på olika ställen där man har köpt städtjänster och kontrollera städningen efter vissa avtalade kriterier.
Jag har hittills enbart gjort sådana kontroller ensam och var redan då väldigt rädd att städpersonalen skulle se mig.
Jag upplever att det är väldigt kränkande för lokalvårdaren att bli bedömd på detta sätt eftersom jag själv är så rädd för kritik. Jag har alltid varit rädd för konflikter, något som jag har försök undvika till varje pris. Jag har aldrig tidigare vågat säga min mening (såtillvida den inte överensstämde med den andra personens). Därför känns det i princip omöjligt för mig att göra det här pga. den stress det framkallar.
Jag skulle dock väldigt gärna kunna göra det både för min egen skull och eventuella framtida anställningsmöjligheternas skull. Hur skall jag gå tillväga för att kunna genomföra detta?
Jag är fullt medveten om att det inte finns något ”quick fix” för dålig självkänsla men vill ändå gärna höra din åsikt i frågan.

How much is 9 + 5 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Tue, 27 Oct 2020 12:48:57 +0100
KOM 2002