Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Dumpad

KOM2002 (question)  Dumpad

Reply to Messages in thread:

reply Re: Dumpad , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 28 Sep 2017 21:57
Dumpad
From: ******
Date: Fri, 13 Jan 2017 20:52:51 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej, jag har efter lång tid med retsammheter blivit dumpad på sms. Jag manade nog själv fram det slutgiltiga beslutet, som redan hängde i luften.
Personen ifråga är mycket bestämd och menar vad han säger, dock verkade han inte helt övertygad, men sen talade han om precis vad han kände och tyckte.
Det har varit många spel, och han har vägrat sluta och har aldrig varit känslosam. Typ spelat att han varit psykopat, för att jag sa det innan vi träffades.
Vi har träffats ett år ca, och dom sista månaderna hade han fler och fler undanflykter, men har alltid själv varit den som hört av sig först. Han ville i början inte träffas för att jag betede mig underligt och nu är det för att han inte känner att det ger han något längre och han tycker det är nog bäst att gå vidare och jag fick inte ringa och han vill inte komma och prata ut. Jag har skrivit ett långt brev, men han är så bestämd som person (det har han alltid visat)och jag tror inte det gör någon skillnad, men jag skulle behöva reda ut känslomässigt med han vad allt handlat om. Bör jag istället försöka prata lättsamt om jag ser han, eller ska jag skicka brevet oavsett om han inte bryr sig. Han har hållit på så intensivt med sina "sjuka sms" under hela tiden och jag trodde aldrig han skulle ge sig. Fast nu när han sagt ifrån sig, upphör väl även retsammheterna!

How much is 3 + 6 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Sat, 24 Oct 2020 05:33:13 +0200
KOM 2002