Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Attraherar fel män
  Re: Attraherar fel män
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Attraherar fel män

Thread Messages in thread:

reply Re: Attraherar fel män , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 25 Oct 2016 14:08
question Attraherar fel män , ****** , 20 Sep 2016 20:23
 183757. To top of pageTop   Next message down
Attraherar fel män
From: ******
Date: Tue, 20 Sep 2016 20:23:26 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Är en kvinna som levt i fyra långa relationer. Den sista relationen tog slut för fem år sedan och alla försök att inleda en relation sedan dess har följt samma mönster. Ganska snart har jag upptäckt att dessa män har kört dubbelt eller haft udda sexuella böjningar som jag inte känt mig bekväm med varpå jag har avslutat relationen. Har haft starka känslor för två av dessa män men de andra har det inte varit några problem att släppa taget om. Min känsla för det hela är att de antingen är kärleks-och eller sexmissbrukare med anknytningsproblematik. Jag tror att jag själv styrs av den otrygga undvikande relationsmodellen eller den otrygga ambivalenta förutom att jag aldrig blir klängig, tvärtom.
Mitt liv känns tillfredsställande på alla vis, och jag känner mig lycklig! Ibland kan jag dock tycka att jag är för självständig för mitt eget bästa. Och mer och mer vill jag sluta attraheras av dessa i mitt tycke skadade män. Jag önskar träffa en hel och trygg man men de tycks vara totalt ointresserade av mig. Någon har sagt att de kanske skräms av min sexuella utstrålning (nej, jag klär mig inte som ett våp och insinuerar inte heller på sex när jag möter dessa män). Eller, finns det överhuvud taget något som sexuell dragningskraft, eller är det det undermedvetna som sänder ut signaler?
Min fråga är kort och gott: varför dras dessa män till mig? Det är sällan jag som tar initiativ till ett första möte. Har det förresten någon betydelse?
 183919. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Attraherar fel män (Reply to: 183757 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 25 Oct 2016 14:08:26 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
En bra man kanske gifte sig när han var ung och lever i en lycklig relation. En separerad man kan ha något personlighetsdrag som bidrar till att hans relationer misslyckas.

Lär känna en man ordentligt innan du ger dig hän. Ställ frågor om hans tidigare relationer. Kanske kan du få tala med hans tidigare fruar och flickvänner och lista ut, om mannen kan vara skadlig för dig.
You are not logged in
Today's date: Mon, 26 Oct 2020 11:11:47 +0100
KOM 2002