Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Forum för fri diskussion
  Att leva bra och må bra
  Kaotiskt liv
  Re: Kaotiskt liv

KOM2002 (reply)  Re: Kaotiskt liv

Re: Kaotiskt liv (Reply to: 176612 from Jasmine )
From: Ann-Sofie
Date: Tue, 1 Jan 2013 22:27:39 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Hej! Vad lustigt att jag fann min gamla tråd nu, bara någon dag efter ditt svar...
Nej, livet är likadant nu om inte ännu värre. För tre månader sedan sa min man att han ville skiljas... Så nu kommer jag bli ensam med barnen då han har jobb på annan ort och har träffat en ny i närheten av sitt jobb.

Men om vi bortser från livskatastrofen så går jag och trampar på samma fläck. Har a-kassa och en timanställning. Jobbar så mycket jag får ( de ringer) men mår jättedåligt om det blir mycket jobb. Ångest över hur jag ska kunna försörja mig och barnen så till hösten ska jag försöka studera igen så jag får en utbildning och kan slippa lokalvårdarjobbet som jag avskyr. Vi får se hur det går...

Var på nyårsfest hos en barnfamilj igår, tillsammans med mina tre döttrar. Där fanns en 5-årig pojke som frågade varför jag såg så trött ut. Suck! Jag blir så less på att alltid få höra att jag ser så trött ut. Jag vet inte vad det är som gör att man ser trött ut? Ögonen? Hyn?

Googlade precis på "ser trött ut jämt" för att kanske få några tips, och då var en av träffarna den här frågan som jag skrev för ett drygt år sedan!! Tack vare det så fick jag se ditt svar. Och tyvärr är ju texten i mitt ursprungsinlägg lika aktuellt fortfarande.How much is 5 + 7 :
Write Reply to Att leva bra och må bra

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Mon, 28 Nov 2022 22:55:31 +0100
KOM 2002