Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Bipolär utan medicin
  Re: Bipolär utan medicin
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  Bipolär utan medicin

Thread Messages in thread:

reply Re: Bipolär utan medicin , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 25 Mar 2012 17:17
plain Bipolär utan medicin , ****** , 23 Mar 2012 23:38
 170684. To top of pageTop   Next message down
Bipolär utan medicin
From: ******
Date: Fri, 23 Mar 2012 23:38:33 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

plain
Träffade en tjej som sa hon var hypoman. Vi älskade varandra dock tyckte jag det var oerhört svårt.Jag hjälpte henne mycket i början då hon var deppig.
Ställde såklart upp för henne hela tiden med allt möjligt. I februari blev hon deppig igen, rejält. Jag visste att hon ville vara själv under denna perioden.Tiden gick och deppressionen verkade inte släppa,jag ringde och skicka gulliga sms under hela tiden dock kändes det som om jag inte vore vatten värd. Första tiden under vårt förhållande tackade hon mycket för att jag var så snäll,ställde upp och var tålmodig.Jag försökte förstå henne,hon drack mycket och var bakfull på jobbet ibland,ringde mig och grät osv.

Jag åkte till henne för att "känna efter" om det var något fel på oss/mig efter 2 veckors deppighet.Jag kände inget direkt utan bara att hon var deppig.Efter ytterligare en vecka ville hon prata, jag anade "något" och hittade henne på en kontaktsida på internet!! Hon var singel och letade killar(deppressionen hade troligen gått över till hypomani?).
Jag blev jättearg och bad henne fara.Hon skicka sms,vilka jag raderade utan att läsa. Efter några dagar skicka jag ett mail och förklarade att hon sårat sååå många,inte bara mig(jag ångrar det mailet). Hon maila tillbaka och det mailet har jag inte läst då hon är inne i nån konstig period.

Skickade allt jag fått av henne i ett paket till henne,kändes som allt hon gett mig var en lögn. Nu har det gått någon vecka och jag har läst jättemycket om bipolär sjukdom. Jag har förståt att hennes beteende inte är helt ovanligt under hypomani. Hon är inte hennes sjukdom. Jag har som medmänniska sträckt fram en hand till henne, detta var för en vecka sedan,hon har ännu inte tagit den. Jag fattar inte alls varför hon är arg på mig eller vad det är med henne. Förstår du hennes beteende?
 170702. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Bipolär utan medicin (Reply to: 170684 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 25 Mar 2012 17:17:21 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

En gissning är att hon blev sårad, när du blev jättearg och bad henne fara. En del människor har svårt att glömma gamla oförrätter.
You are not logged in
Today's date: Sun, 21 Apr 2024 05:06:24 +0200
KOM 2002