Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Hur ska jag gå till väga?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Hur ska jag gå till väga?

Thread Messages in thread:

reply Re: Hur ska jag gå till väga? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 11 Mar 2012 09:42
question Hur ska jag gå till väga? , ****** , 09 Mar 2012 15:11
 170368. To top of pageTop   Next message down
Hur ska jag gå till väga?
From: ******
Date: Fri, 9 Mar 2012 15:11:57 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Det är såhär jag har en pojkvän sedan 10 månader tillbaka, innan det hade jag förhållande i över två år ett väldigt dåligt förhållande där jag blev utsatt för psykiskt misshandel och inget förtroende då han började skriva med tjejer och ville umgås med kompisar, festa osv. Detta har gjort att jag har väldigt svårt att lita på killar och mitt humör har förändrats.

När jag blev tillsammans med min nuvarande kille så visste vi vad vi båda ville och hade lika värderingar om hur vi ville att ett förhållande skulle vara. Vi ville bara vara med varandra. Men efter ett tag så ville han vara med sina kompisar en gång i månaden och det förstår jag för om man vill ha kvar sina kompisar måste man ju vara med dom. Sen ville han va med kompisar två gånger i månaden och nu fler. När han är med sina kompisar beter han sig annorlunda och inte alls som när han och jag är vilket gör mig ledsen och arg, det är som att jag inte finns när han är med sina kompisar.

Jag känner mig sviken, sårad, ledsen och mindre viktig nu när han vill vara med sina kompisar och jag förstår inte varför han vill det. Jag vet inte om jag klarar att fortsätta att vara tillsammans, jag känner att jag inte kan offra allt bara för att han ska vara nöjd med förhållandet medans jag kommer vara helt missnöjd.

Jag har problem med att jag blir arg och sur väldigt lätt och jag vet att det påverkar vårt förhållande väldigt mycket, men jag vet inte hur jag ska gå till väga för att få stopp på mitt dåliga beteende?Jag brukade alltid vara glad men allt är så jobbigt nu. Jag mår psykiskt dåligt av att hur jag än försöker får jag inget jobb, jag vet inte vad jag vill bli i framtiden, är inte nöjd med mig själv, pengar och nu det här jag vet inte hur mycket jag klarar.

Har varit med om väldigt mycket innan min bror är missbrukare och har sett sånt som har gjort men för livet.

Vet inte hur jag ska gå till väga med varken mitt förhållande eller beteende. Jag älskar honom och vill leva med honom men jag vet inte om jag fixar att leva som bara han vill. Hur ska jag gå till väga med både hur jag mår inombords, mitt förhållande och beteende?

Tack på förhand
 170396. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Hur ska jag gå till väga? (Reply to: 170368 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 11 Mar 2012 09:42:20 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Du kan tyvärr aldrig vinna en mans kärlek genom att ställa krav och visa dig missnöjd med honom. I början av en förälskelse vill man vara tillsammans hela tiden, men senare behöver man utrymme för alla sina intressen och behov.

1. Ta hand om dig själv och lös dina egna problem ett i taget.

2. Försök vara vänlig och trevlig mot din pojkvän. Då kommer han att längta efter dig.

3. Umgås med dina egna vänner. Var tillsammans med din pojkvän när ni båda vill.

4. Börja studera, om du inte kan få ett jobb, så att du blir mera attraktiv på arbetsmarknaden.

5. Be vänligt om du önskar något av din pojkvän. Acceptera hans svar och visa uppskattning när han gör dig nöjd.




You are not logged in
Today's date: Sat, 20 Apr 2024 02:21:28 +0200
KOM 2002