Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Personlig utvecling leller kränkande särbehandling?

KOM2002 (question)  Personlig utvecling leller kränkande särbehandling?

Reply to Messages in thread:

reply Re: Personlig utvecling leller kränkande särbehandling? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 21 Jan 2011 09:57
Personlig utvecling leller kränkande särbehandling?
From: ******
Date: Thu, 20 Jan 2011 22:38:16 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej! Har en/många frågor kring teknik för personlig utveckling. För 8 år sedan så gick jag en kurs konsultativt förhållningssätt (STEP) som varade under 5 tillfällen under ca: 1/2 år. Vad man kan förstå i efterhand så gick inledningen ut på att göra en osäker, att man skulle känna sig förföljd. Att sedan kollegor o chefer uppträdde minst sag otrevlig. Att chefen ställer en mot väggen och ifrågasätter om man tror elle vet (kan du eller kan du inte). Han börjar ropa öknam efter en i korridoren. Vid tre tillfällen så kommer jag in i postrummet där alla har sina personliga postfack. Vid det tillfället så är det utdelat material till samtliga (samtliga hade fått likadant dokument) men mitt postfack var tomt.

Jag förstår inte vilka olika tekniker som används vid "personlig utveckling" i mina ögoon är det som hänt mer frågan om trakaserier och kränkande särbehandling. Men det slutade i alla fall med att jag sade upp mig och gick ut i arbetslöshet.
Jag upplever att jag varit ganska omtykt och vänlig tidigare. Idag är jag betydligt reserverad, underviker att släppa någon närmare inpå mitt liv.
Återkommande känner jag hat (vilket inte ska vara ovanligt när man blivit illa behandlad och kränkt).

Har letat på nätet för att försöka förstå och läsa mer om tekniken som omgivninen provat sig på att använda utan att hitta något.

Min teori om varför jag blivit utsatt, är att jag gjort en del lyckade aktieaffärer så att min ekonomi varit "för bra" men jag har levt ganska enkelt men ny villa och bilar tillsammans med min familj. Jobbade heltid för jag tyckte jobbet var intressant och utvecklande.

Har fått några kommentare från några bekanta i efterhand. "Vilket djävulskt på hopp" "Det är många som är avundsjuk på Dig"

Vad heter den teorin/tekniken för personlig utveckling?
Vart kan jag läsa mer om den?

Jag vill försöka förstå!

MvhHow much is 9 + 1 :
Write Reply to Archive 352585

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Mon, 23 May 2022 22:46:42 +0200
KOM 2002