Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Barn med skilda föräldrar.

KOM2002 (question)  Barn med skilda föräldrar.

Reply to Messages in thread:

reply Re: Barn med skilda föräldrar. , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 29 Sep 2009 23:30
Barn med skilda föräldrar.
From: ******
Date: Tue, 29 Sep 2009 22:31:33 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Har en kille på 4år och en tjej på 5år. Jag och min sambo gick i sär för ett år sen, ca 5månader efter vi hade gått i sär träffade jag en annan, vi har tagit det försiktigt med tanke på barnen men barnen värkligen älskar honom och vill så fort dom kommer till mig gå hem till honom, nu ska vi i december flytta in hos honom mitt ex tycker jag går för fort fram men barnen verkar så posetiva i det så jag är inte oroligt, är dettta fel av mig?
Det som oroar mig mest är att min dotter ofta är ledsen när hon är hemma hos sin pappa och säger att hon saknar mamma och att hon vill att mamma ska komma hem, när jag frågar om hon varit ledsen och vill att jag ska komma hem så svarar hon fort ja på frågan och går över till något helt annat precis som att hon skäms för att prata om det eller vill helt enkelt inte prata om de.jag och min dotter har för övrigt en mycket bra relation till varandra och säger ofta att vi älskar varann och kramas massa så inget fel för övrigt. Kan det ha med att hon inte riktigt trivs hos sin pappa eller är det kanske att hon blir påmind om allt i huset där jag bodde förut och pappa bara finns där nu.
Mvh en orolig mamma

How much is 6 + 3 :
Write Reply to Archive 327092

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Sun, 23 Jan 2022 22:49:46 +0100
KOM 2002