Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Känslokall pojkvän!
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Känslokall pojkvän!

Thread Messages in thread:

reply Re: Känslokall pojkvän! , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 12 Dec 2008 21:34
question Känslokall pojkvän! , ****** , 12 Dec 2008 17:39
 133931. To top of pageTop   Next message down
Känslokall pojkvän!
From: ******
Date: Fri, 12 Dec 2008 17:39:45 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej! Jag har varit tillsammans med min kille i snart 4 år och vi har alltid haft ett och samma STORA problem, han har jättesvårt att visa känslor för mig och prata om det. Pågrund av detta har jag fått dåligt självförtroende och är alltid negativ när det gäller mig själv, bl.a. skämtar om det och då håller han med! Eftersom jag inte får någon uppskattning funderar jag på om det är rätt att vara tillsammans och vad jag känner för honom. Jag försöker visa kärlek för honom och att min aura ska påverka honom. Han kan alltid vara sig själv med sina vänner, alltså pratglad, skämtsam och rolig.. precis så som jag vill att han ska vara med mig! Jag har försökt prata med honom om detta ett antal gånger, men han får bara ångest och säger att han ska bättra sig, vilket han inte håller, kanske pågrund av mitt chat. Men hur länge ska man orka känna att man inte är omtyckt av sin egen pojkvän? Det jobbigaste är att jag blir svartsjuk på andra par, där de visar kärlek för varandra. Mycket av detta påverkar också vårt sexliv, att jag aldrig har någon lust. Jag bryr mig inte att han inte är så social som mig, för det bara förstärker vårt förhållande, vi kompleterar varandra. Ibland nekar han också mig när jag vill vara nära honom eller säga något snällt till honom, det får mig ännu mer ledsen. När jag säger att jag älskar honom, säger han att han älskar mig med, men det betyder ju inget när han aldrig börjar säga något snällt? Man vill ju inte alltid ha svar att han tycker som jag. Någon gång vill jag höra något spontant, känna att han verkligen tycker och känner det han säger.

Är han rätt för mig eller behöver jag ha en mer kärleksfull pojvkän?
 133944. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Känslokall pojkvän! (Reply to: 133931 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 12 Dec 2008 21:34:27 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Du och din pojkvän är antagligen inte rätt för varandra, eftersom du är så missnöjd med honom. Om du lämnar honom, kanske han kan hitta en kvinna som accepterar honom som han är. Du kan förhoppningsvis hitta någon mera spontan och känslosam. Hoppas du inte blir missnöjd igen.




You are not logged in
Today's date: Fri, 19 Apr 2024 14:21:43 +0200
KOM 2002