Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Min syster
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (reply)  Min syster

Thread Messages in thread:

reply Re: Min syster , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 11 Mar 2008 04:32
reply Min syster , ****** , 11 Mar 2008 03:33
 120557. To top of pageTop   Next message down
Min syster
From: ******
Date: Tue, 11 Mar 2008 03:33:36 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Heeej Heej

Jag vet inte varför jag exakt skriver till er men kanske är det bara för att jag behöve prata/skriva ur mig?

Ikväll så upptäkte jag att min syster skrev på msn massor med lögner till vår moster. Som att jag slår min dotter vilket jag inte gör. Att jag sätter henne i rummet i flera flera timmar vilket inte stämmer. hon sa att min 3 åriga dotter gjorde sönder vårt soffbord. men idag medan jag va ute o handlade så va hon och min bästa kompis hemma. då berättade hon till min kompis att det var JAG som gjorde sönder bordet fast att jag inte ens var hemma då.

Sedan berättade hon till min moster att jag kräver tillbaka pengar som jag lånade ut till henne för två veckor sedan. Vilket inte stämmer för hon ville låna utteliggare flera tusen och då förklarade jag att när vi är i behov av pengar eller när vi lånade ut pengar till henne så tog vi det från vår doitters konto. Min tanke var att kan jag ta pengar från min dotter och låna till henne då kan hon väl ta från hennes dotter? eller har jag fel? hon berättade oxå till min moster att min man är jätte dum mot mig. att han utnytjar mig jämt. vilket inte stämmer. hon tycker att han utnytjar mig för att vi har folk jämt hemma vilket jag älskar att ha nära och kära omkring mig. hos mig är alla välkommna. oavsett dag o tid.


när vi var små så hatade jag henne verkligen. för allt som hon gjorde mot mig.hon kunde mitt i natten säga till mig att jag ska gå upp o stå vilket jag gjorde. ibland så fick jag inte sova irummet alls.då gick jag till toaletten. tog densmutsiga tvätten och värmde mig med den medan jag sov där. när vi var äldre så förstörde hon alla mina saker. böker rev hon sönder. kläder oxå! när jag var 17 år gammal minns jag att jag hade endast en tröja o en byka. jag hade inte ens en vinter jacka. för att hon tog sönder allt. jag hade mamma som inte ville se allt detta.

jag vet verkligen inte vad jag ska göra. förtjänar jag allt detta? känner att jag börjar bli galen av det. och inte klara av saker o ting i mitt liv pga det varför kan en vuxen människa göra fortfarande såna hemska saker? som att ljuga och såra andra...? ibland mår jag så dåligt att jag ber gud att dö.

GRÅTER

 120559. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Min syster (Reply to: 120557 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 11 Mar 2008 04:32:24 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Om din syster är äldre än du, kan det vara så att hon blev mycket svartsjuk, när du föddes. Även om du är helt oskyldig till att du blev till, kan hon fortsätta att hata dig för det hela livet.

Dra dig undan från din syster och satsa på din egen familj och dina vänner istället. Att du skulle dö är inget bra alternativ, eftersom din dotter behöver dig.
You are not logged in
Today's date: Sun, 1 Oct 2023 05:05:45 +0200
KOM 2002