Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Sex och relationsproblem!

KOM2002 (question)  Sex och relationsproblem!

Reply to Messages in thread:

reply Re: Sex och relationsproblem! , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 25 Jul 2007 16:42
Sex och relationsproblem!
From: ******
Date: Wed, 25 Jul 2007 11:32:11 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag tycker att min sambo ställer för höga krav på mig när det gäller sex, han vill ha det ofta och då ska det vara mycket slick och sug och gärna analt.
Han vill att jag skickar sexmeddelanden från mobiltelefonen, mail och de ska bara vara grövre hela tiden, foton på mitt underliv och sexberättelser som ska vara mycket porriga.
Jag gillar snabbisar och det räcker med typ 3-4 ggr i månaden för mig, vi har tre barn på 2, 6 och 8 år och jag vill gärna inte gå med dåligt samvete hela tiden för at jag vill ha för lite sex och för att jag känner mig för tråkig i sängen!
Vi har levt ihop i snart nio år och jag vet inte om jag vill leva ihop med honom längre, jag känner att han inte respekterar mig!

Han har även åsikter om att jag inte vill dricka lika mycket längre, men jag vill inte, tycker inte att det smakar med mer än ett glas vin, samt att jag vet vad som förväntas i sexväg om jag blir onykter, även det vet han att jag inte vill ha när jag är onykter..men han skiter ju i vad jag säger!

Jag skulle kunna skriva väldigt mycket mer om relationen men jag har nog redan skrivit ett alltför långt fråge brev, jag måste få detta sett utifrån om det är jag som är konstig eller vad händer?

How much is 7 + 5 :
Write Reply to Archive 235913

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Tue, 16 Aug 2022 08:40:01 +0200
KOM 2002