Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Barn, separation och ny partner?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Barn, separation och ny partner?

Thread Messages in thread:

reply Re: Barn, separation och ny partner? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 22 Apr 2007 08:41
question Barn, separation och ny partner? , ****** , 21 Apr 2007 23:14
 99617. To top of pageTop   Next message down
Barn, separation och ny partner?
From: ******
Date: Sat, 21 Apr 2007 23:14:51 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej,
jag umgås med en man sen 3 månader tillbaka och han har 2 barn på 6 och 3 år. Han separerade från sin f.d. för ca 6 månader sen och det var då deras gemensamma beslut att gå skilda vägar. När sen vi träffades blev hon väldigt svartsjuk och har använt sig av hot och bråk för att förhindra oss från att umgås. Förutom att hon har hotat att mörda mig, ta självmord och bränna ner huset min partner bor i använder hon ofta barnen för att ge honom dåligt samvete och hon svär, gråter, grälar och kallar mig för hora inför barnen. Ibland straffar hon honom när han träffat mig genom att inte låta honom få träffa barnen trots att de har delad vårdnad och jag får inte heller träffa hans barn för henne. Ingen mår särskilt bra av den här situationen och barnen blir naturligtvis lidande. Min partners f.d. säger att barnen mår dåligt p.g.a. mig, men jag har inte träffat dem mer än kanske 5 ggr på dessa 3 månader. Jag och min partner har inte öppet visat våra känslor för varann inför barnen och jag försöker att inte konkurrera om hans uppmärksamhet mot sina barn de få gånger vi varit tillsammans. Hur ska en ny partner introduceras för att barnen inte ska lida? Hur lång tid ska det gå efter en separation? Kan jag sova över hos honom när han har barnen eller ska vi gå med på hennes villkor att jag inte ska få träffa honom när han har barnen? Jag tror att barnen egentligen lider lika mycket av att det är deras mamma som inte kan acceptera att han har hittat en ny partner, men ska jag avhålla mig från att träffa den man jag är kär i bara för att hans f.d. inte är nöjd med situationen?
 99637. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Barn, separation och ny partner? (Reply to: 99617 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 22 Apr 2007 08:41:24 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Man bör avsluta en relation innan man inleder en ny. Med avsluta menas att båda parter har accepterat att kärleksrelationen är över och har hittat fungerande rutiner för hur samarbetet om barnen ska fungera. Tills dess behöver du hålla dig i bakgrunden.




You are not logged in
Today's date: Tue, 16 Apr 2024 18:38:29 +0200
KOM 2002