Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alle forums
  Free Web Forum on Psychology
  Forum with automatic machine translation of contributions
  geestelijke gezondheid

KOM2002 (plain)  geestelijke gezondheid

Thread Messages in thread:

plain geestelijke gezondheid , 10 Feb 2007 17:52
 93278. To top of pageTop    
geestelijke gezondheid
From: ------
Date: Sat, 10 Feb 2007 17:52:25 +0100

 
plain
Mijn naam is Toby Lee Olson. Ik zou wat informatie over mij willen delen. Ik was geboren in New Orleans, La. Ik was verhoging in Houston, Texas waar ik en gediplomeerd vormS.F. Austin SR aanwezig was. Hoog.
Mijn alcohol en druggebruik begon op leeftijd 13. Door 18 was ik alcoholisch het volgende in de voetstappen van mijn vader. Op leeftijd 23 werd ik gediagnostiseerd met GAD. Ik werd behandeld door GP en geestelijke gezondheidsberoeps. Allebei van mijn ziekten vorderden tot ik op leeftijd voor scherpe alcoholintoxicatie in het ziekenhuis op werd genomen.
Ik werd doorverwezen naar het Psychiatrische Ziekenhuis in Yucatán, México. Daar werd ik gediagnostiseerd met belangrijke depressie met GAD. Ik werd gezet op kalmeringsmiddelen en benzodiazepines. Ik was bij de deze behandeling 9 jaar.

Tijdens dit werkte ik in Mexico als reisgids en bestudeerde de geschiedenis van psychologie mezzo-Amerika. Ik begon een Engels school en het werk in de kerk met de lokale burgers.
Bij het voorgaan van mijn familie en zelf-geweten dat ik aan Texas voor wettelijk ben teruggekeerd te wijzigen die zich voordeed alvorens ik ging naar México. Ik was in incarcerated 18 maanden en ik ben momenteel op erewoord.
Nightmare begon toen ik in de Gevangenis van de Provincie Harris 7 maanden met uit de juiste Geestelijke behandeling van de Gezondheid incarcerated was. I abrupt genomen van al mijn medicijnen en gemaakt om voor 7 motten te lijden terwijl de autoriteiten me als laboratoriumrat gebruikten. Ik werd toen overgebracht naar TDCJ nog eens 12 maanden waar ik voor mijn ziekte in gevangenis bleef lijden.
Ik werd bevrijd op 11/17/06 en heb geprobeerd om hulp van mijn lokale MHMRA te krijgen. Zij zullen me niet de juiste behandeling voor mijn geestelijke voorwaarde geven. Gelieve te helpen iemand me!
Ik hoop om een kans te vinden om mijn ervaring te gebruiken waar mijn afgelopen fouten mijn toekomst niet vooroordeel


You are not logged in
Today's date: Tue, 18 Jun 2024 20:07:51 +0200
KOM 2002