Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Forum för fri diskussion
  Pröva maskinell språköversättning
  mentalt vård-
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  mentalt vård-

Thread Messages in thread:

plain mentalt vård- , 10 Feb 2007 17:52
 93278. To top of pageTop    
mentalt vård-
From: ------
Date: Sat, 10 Feb 2007 17:52:25 +0100

 
plain
Min känt är Toby Lee Olson. Jag skade något liknande för att dela någon information om dem. Jag var bördiga nya Orleans, La. Jag var lönelyften i Houston, Texas var I deltog i och kandidaten bildar Sr för S.F. Austin. Kick.
Min alkohol- och drogbruk började på åldern 13. Vid 18 var jag en alkoholist efter i min fader fot kliver. På ålder 23 diagnostiserades jag med GAD. Jag behandlades av GP och mentala vård- professionell. Båda av min sjukdomar fortskred, tills jag hospitalized på åldern för akut alkoholintoxication.
Jag sågs till det psykiatriska sjukhuset i Yucatán, México. Där diagnostiserades jag med viktig depression med GAD. Jag var pålagda anti-depressants och benzodiazepines. Jag var på denna treatment för 9 år.

Under denna fungerade jag i Mexico, som en turnera vägleder och utstuderad psykologiMezzo-Amerika historia. Jag startade en engelskt skola och arbete i kyrkan med de lokala medborgarna.
På visa av den min familjen och själv-samvete gick tillbaka jag till Texas för att ändra för ett lagligt som uppstod, för jag gick till México. Jag spärrades in in för 18 months, och jag är för närvarande på parole.
Nightmaren började, då jag spärrades in i Harris den ståndsmässiga arresten för 7 months med ut den riktiga mentala vård- treatmenten. Använde plötsligt tagna allra min mediciner I och gjort för att lida för 7 malstunder myndigheterna mig, som ett labb tjaller. Jag överfördes därefter till TDCJ för en andra 12 months var jag fortsatte för att lida för min sjuka fängslar in.
Jag var utsläppt på 11/17/06 och har varit pröva att få XXX från den min localen MHMRA. De skar för att inte ge mig som den riktiga treatmenten för min mentalt villkorar. Var god hjälper någon mig!
Jag hoppas för att finna ett tillfälle att använda min erfar var min förgångna fel skar inte min framtid för prejudice


You are not logged in
Today's date: Tue, 18 Jun 2024 07:13:08 +0200
KOM 2002