Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Rädd för att bli sårad igen
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Rädd för att bli sårad igen

Thread Messages in thread:

reply Re: Rädd för att bli sårad igen , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 15 Dec 2006 21:30
question Rädd för att bli sårad igen , ****** , 15 Dec 2006 20:07
 89797. To top of pageTop   Next message down
Rädd för att bli sårad igen
From: ******
Date: Fri, 15 Dec 2006 20:07:52 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej! För ca. 3 år sen träffade jag en kille som jag tror är mannen i mitt liv. Vi blev jätte kära i varandra men han blev då rädd. Rädd för att han fick KÄNSLOR för mig. Han har nämligen nån gång i livet blivit så sårad av någon att han inte vågar lita på mig nu. Han vill så gärna få ett förhållande och liv ihop med mig MEN HAN KLARAR INTE AV DET P.G.A RÄDSLAN. Vi förlovade oss i våras när han kom hem(han bor utomlands sen ett år tillbaka) När han skulle åka tillbaka dit bröt han nästan helt ihop och när han sen kommit fram så bröt han till slut också vår förlovning. Han har så svårt att uttrycka sig i ord och sa därför bara: jag kommer alltid att tycka att du är en underbar tjej men jag klarar helt enkelt inte av det. Både jag och han var helt förstörda och mådde hur dåligt som helst. Men vi kan inte leva utan varandra så det tog bara en eller två dagar innan vi hade kontakt igen. Sen tog vi också på oss ringarna igen efter nån månad. Jag bad honom om att komma hem för jag VET att det är det enda han vill och längtar efter. Han pratade mkt om att komma men när det började närma sig fick han PANIK och gjorde slut IGEN. Kontakt har vi haft hela tiden men jag tänker inte bli ihop med honom förrän han har kommit hem. Jag vet hur mkt han älskar mig och jag vet varför han beteer sig så konstigt, bara för att han är SÅÅÅ rädd för att bli sårad. Han har t.o.m lyckats säga orden själv: "Linda jag är såååå rädd för att nåt ska gå fel, sååå rädd för att det inte ska funka mellan oss."

Min fråga till dig är nu så klart:
Hur ska jag få honom att våga prova sig fram genom att bli tillsammans med mig och DÅ inse att han faktiskt KAN lita på mig. Jag kommer nog aldrig få honom att lita på mig om jag inte får BEVISA för honom att det går, genom vårt förhållande(som då inte kan vara på distans)

Mvh, Linda
 89802. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Rädd för att bli sårad igen (Reply to: 89797 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 15 Dec 2006 21:30:57 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Om du vill behålla den här specielle mannen, får du låta honom komma när han törs och dra sig undan, när han känner att han måste. Att försöka få honom dit du vill, kommer tyvärr bara leda till att han gör slut.




You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 12:06:58 +0100
KOM 2002