Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Bedragen av min flickvän

KOM2002 (question)  Bedragen av min flickvän

Reply to Messages in thread:

reply Re: Bedragen av min flickvän , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 13 Sep 2006 15:39
Bedragen av min flickvän
From: ******
Date: Wed, 13 Sep 2006 09:43:53 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag har haft min flickvän i lite drygt fem månader. Vi hade det underbart tillsammans den första tiden. Men efter att vi kommit tillbaka från en liten minisemester till fjälls, och jag trodde att allt var så bra som det bara kunde bli, så gjorde hon något som sårade mig djupt.
Hon träffade en kille som hon haft som sexpartner innan "min tid". Det bör skrivas att denna kille på sitt håll även lever i ett förhållande med barn. Hon gick ut på parkeringen utanför där hon bor, för att sätta sig i hans bil och kyssas. Om det sedan hände mer än bara kyssar vet inte jag. Hon säger att det bara var kyssar. Men det är orelevant i frågan, jag har blivit sviken vilket som.
Hon som person är väldigt blyg,men samtidigt väldigt social emot sina bekanta. Hon är väldigt rädd för att jag ska vara otrogen och det har hon varit ända sedan vi träffades första gången. Jag blir rädd när hon "tror" att jag skulle vara otrogen. Detta eftersom jag hela tiden tänker "-som man känner sig själv känner man andra".
Hon har enligt henne själv brutit kontakten med killen i fråga och är villig att försöka reparera detta. Jag känner att det fortfarande finns något i luften som inte stämmer...men det kan ju vara att jag börjar bli paranoid efter det som hänt.

Är detta värt att satsa på och försöka reparera, eller kommer det att brista i längden? Begreppet "en gång otrogen, alltid otrogen" - Är det något att lita till?

Väldigt tacksam för svar!

How much is 8 + 9 :
Write Reply to Archive 172287

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Wed, 3 Jun 2020 22:50:09 +0200
KOM 2002