Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Jag blir svagare för varje dag.
  Re: Jag blir svagare för varje dag.
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Jag blir svagare för varje dag.

Thread Messages in thread:

reply Re: Jag blir svagare för varje dag. , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 11 Sep 2006 12:30
reply Re: Jag blir svagare för varje dag. , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 10 Sep 2006 20:25
question Jag blir svagare för varje dag. , ****** , 08 Sep 2006 19:39
 80340. To top of pageTop   Next message down
Jag blir svagare för varje dag.
From: ******
Date: Fri, 8 Sep 2006 19:39:27 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Det sägs att man blir starkare för varje dag som går efter en seperation, men för mig verkar det vara tvärtom. Vi sepererade för två månader sedan och det har inte gått en enda dag utan att jag gråtit över honom. Vi sepererade pga många små ting, jag har alltid haft svårt att visa känslor, och då han visade mycket känslor och gjorde allt för mig, kände han att mina känslor för honom inte var äkta.

Andra faktorer som tärt på vårt förhållande var att jag har många manliga vänner, vilket han störde sig på då jag övernattade hos en av dem ofta. Jag har fortfarande inte förlåtit mig själv för det jag gjort mot honom, då jag inte visade tillräckligt hur mycket jag brydde mig om honom och tog hänsyn till honom och hans känslor. Vi har fortfarande kontakt men han vill inte tro på att jag under dessa två månader har förändrats, ser saker och ting annorlunda. Jag har under den här perioden försökt ägna tiden åt att bli bättre som människa för honom och för mig själv.

Jag känner nu att jag kanske borde ge upp allt eftersom det inte verkar löna sig vad jag än säger eller gör. Jag brukar då och då skicka sms om hur mycket jag saknar honom och tänker på honom eller älskar honom, men får aldrig något svar på dessa sms. Han har förändrats mycket också under dessa två månader, han är inte samma person, det känns som han har byggt en mur runt sig och försöker visa sig vara stark men samtidigt tror jag att han har känslor för mig fortfarande, tror inte att så starka känslor kan försvinna under så kort period. Igår sa han till mig att gå vidare med mitt liv och ha kvar förhoppningen om att vi ska kunna vara vänner. Varför avvisar han mig så brutalt?
Han säger saker ibland som verkligen sårar och det känns som han vill "ge igen" för det jag sagt och gjort innan, under förhållandet. Ska jag ge upp tanken på att det någonsin kommer bli vi två igen och bryta kontakten helt med honom, eller ska jag fortsätta vara vän med honom och på det sättet visa att jag har förändrats som person?
 80462. To top of pageTop Previous message Previous message Next message down
Re: Jag blir svagare för varje dag. (Reply to: 80340 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 10 Sep 2006 20:25:01 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Du har tydligen sårat honom djupt genom att avvisa honom och sova över hos en annan man. Jag tror att han har tvingat sig att sluta älska dig för att slippa bli sårad igen. Om du blir vän med honom har du större chans att reparera förhållandet och få honom tillbaka så småningom, än om du bryter kontakten med honom. 80568. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Jag blir svagare för varje dag. (Reply to: 80462 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 11 Sep 2006 12:30:32 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Det kan vara klokt att ta en paus, eftersom män brukar längta tillbaka, när de inte har kontakt. Visst kan du skicka ett SMS så småningom.
You are not logged in
Today's date: Tue, 28 Jan 2020 15:55:40 +0100
KOM 2002