Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  laga tilltro?
  Re: laga tilltro?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  laga tilltro?

Thread Messages in thread:

reply Re: laga tilltro? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 29 Apr 2006 08:39
question laga tilltro? , 29 Apr 2006 06:54
 68520. To top of pageTop   Next message down
laga tilltro?
From: ******
Date: Sat, 29 Apr 2006 06:54:37 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hejsan! jag och mitt ex har gjort slut för ca 2 månader sedan. Under tiden har vi pratat väldigt mycket. Vi älskar varandra, men det känns som om vi inta kan bryta circkeln. Vi kan ej lita på varanndra och känner oss osäkra hela tiden. Detta beror på att innan vi bestämde oss för att vara tillsammns. Så "träffades" vi bara. Under den tiden var både jag och han med någon annan. Och varken han eller jag kan glömma detta, även om vi ej var ihopp då.Och vi kommer ej ur circkeln! Vi vill lösa detta, men det har gått så långt att vi båda mår så dåligt av att vara utan varanndra och med varandra. Vi vill ju lita på varann igen, men hur? JAg har sagt att vi kanske ska börja om och långsamt börja bygga upp tilltro och trygghet. Så vi kom överens om det, dagen efter är han där igen på samma spår. Att han inte vet vad han vill. Han vet vad han känner men inte om han orkar att bli krossad en gång till. JAg vill verkligen att det här ska komma att fungera, men jag blir så fruktansvärt osäker på att han rättsom det är inte längre vet vad han vill. Jag har börjat äta lungnande och är sjukskriven för tillfället. Jsag vet ju att jag inte kommer att vara med någon annan när jag e tillsammns med någon. Är man tillsammns så är ära trohet. MEn han tror inte att jag kan vara det. Hur övertygar man ngn om d? när han är så osäker. Hur bygger man upp tilltro till varandra igen?? går det? Hur ska jag hantera att han vill och sedan inte vet vad han vill.Han vet vad han känner men e så rädd att bli sårad. Och det är samma för mig. Hjälp jag orkar snart inte längre.
 68522. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: laga tilltro? (Reply to: 68520 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 29 Apr 2006 08:39:21 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Män växlar mellan behov av närhet och behov av att dra sig undan från relationen. Om kvinnan vet om dessa växlingar, behöver hon inte bli otrygg, när mannen plösligt inte vet vad han vill. Hon kan göra något annat så länge och känna sig trygg i vissheten att mannen alltid kommer tillbaka till henne. Arbete är bra, eftersom det gör att du koncentrerar dig på något annat, när din vän är tillfälligt frånvarande.

Ingen av er har ju varit otrogen mot den andra. Därför är det onödigt att ni bekymrar er för det. Börja i psykoterapi om ni inte lyckas komma ifrån känslorna av otrygghet.
You are not logged in
Today's date: Fri, 26 Apr 2019 02:43:54 +0200
KOM 2002