Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Jobbsituation, psykiska problem?!!
  Re: Jobbsituation, psykiska problem?!!
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  Jobbsituation, psykiska problem?!!

Thread Messages in thread:

reply Re: Jobbsituation, psykiska problem?!! , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 24 Mar 2006 10:33
plain Jobbsituation, psykiska problem?!! , ****** , 23 Mar 2006 12:37
 65799. To top of pageTop   Next message down
Jobbsituation, psykiska problem?!!
From: ******
Date: Thu, 23 Mar 2006 12:37:23 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

plain
Jag har en fråga angående min situation.
Jag har fått ett intressant och oerhört krävande och givande arbete nyligen. Jag arbetar med små barn som har psykologiska funktionshinder.

Jag är själv under utredning, gått hos en psykiater i över ett års tid, har verktyg "mediciner" att ta om det krisar sig plus att jag nu ska få terapi.
Jag känner en oerhörd osäkerhet, tappat mycket av mitt självfötroende pga denna långa process plus att jag mått dåligt så länge och att min tidigare arbetsgivare skickade mig till en psykiater.

Detta gör mig nervös, misstänksam och rädd att andra ska se att jag mår dåligt ibland. Jag pendlar mycket upp och ner. Jag har stor kunksap, insikt, förståelse i min egen och andra med psykiska sjukdomras situation. Jag undrar hur jag ska göra i arbets situationen då jag ej berättat om min egen situation på jobbet, men jag är rädd för fördomar etc..att inte passa in och att de inte ska tycka om mig. Jag drar mig istället undan, stänger in mig, är kort och låter ingen komma mig nära. Detta är ett stort problem då jag egentligen saknar samhörighet, vänner och vill vara med i gemenskapen. Hur ska jag tackla situationen utan att mista jobbet, arbetskamrater etc?
Tycker du att jag är en oduglig medarbetare pga att jag själv har psykiska problem, varit under stor stress under en längre tid som gjort att jag betett mig underligt på jobbet. Eller är det snarare tvärtom att jag kan bidra med stor kunskap, insikt och förståelse pga min situation.
Snälla hjälp, vad ska jag göra.
 65870. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Jobbsituation, psykiska problem?!! (Reply to: 65799 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Fri, 24 Mar 2006 10:33:11 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Fråga din chef hur hon tycker att du klarar av arbetet. Om hon är nöjd, kan du fortsätta på arbetsplatsen. Försök att hitta lösningar på dina olika problem, så kommer du att växa hela tiden. Att ha haft psykiska problem, men klarat av dem, kan vara en tillgång.
You are not logged in
Today's date: Tue, 18 Jun 2024 19:50:58 +0200
KOM 2002