Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
 
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  

Thread Messages in thread:

reply Re: , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 21 Mar 2006 05:13
question ------ , ****** , 20 Mar 2006 18:15
 65499. To top of pageTop   Next message down

From: ******
Date: Mon, 20 Mar 2006 18:15:32 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Vi är ett par (jag 41, han 30) som varit sambos nu i åtta år ungefär, och allt är "frid och fröjd", sällan diskutioner och vi kommer jättebra överens. Min kille är jättefin, och jag älskar honom mycket. Och jag känner att mina känslor är besvarade. Han visar och talar om att han älskar mig mycket, jag är sämre pà den biten (även om jag kánner lika mycket för honom)och har ocksâ tagit mindre initiativ till sex. Men det har ändà fungerat bra. Vi har ej barn, inga ekonomiska bekymmer och vi har rätt mycket tid för varandra. Han tittar en del pâ porrbilder pâ Internet, men det tycker jag ej gör nâgot, ibland tittar jag lite med honom mest för nyfikenhetes skull etc. Jag sätter inga hinder för honom, och vi kan komunicera rätt mycket om sex (kanske lite som kompisar gör?) Till saken är att jag strax före jul gjorde en estetisk operation (ej bröst), och det blev en tid med ganska mycket press mest för honom, (oro för mig/ oro för att dölja saken för hans familj dâ jag ej ville de skulle veta), allt gick ändâ bra och väl hemma, började "sex-biten" att ändra sig. Jag som varit dâlig pà att ta initiativ, helst plötsligt blev han det. Han har visat en oro vid ett par tillfällen som jag tyckt varit konstigt: han har visat sig rädd för att han haft nâgon sjukdom /smitta, och velat jag skulle vara försiktig! Har undvikt att jag skulle komma i kontakt med sperma. Hur som helst, jag tänkte inte sâ mycket pâ detta just dâ, men sedan har det fortsatt, han har mest sagt han varit trött eller nâgon annan ursäkt när det har velat till sig! Sedan har jag fâtt veta att han gjort en blodanalys, men som visat att han varit fullt frisk. Allt detta gjorde att jag började fundera pà ifall han varit med nàgon annan, sâ jag frâgade honom, men han säger att aldrig i livet han skulle kunna göra sà mot mig! Han menar pâ att denna historia med "operationen" jag gjorde före jul har inverkat att han kännt sig stressad och orolig, och att denna minskade sexlust beror pà detta. Observera att han ej har problem med att fâ erektion.
Kan en oro/ stress men som nu är "över", inverka pâ detta sättet? 3 mânader efterât?
Ska jag vara lugn och lâta allt "fâ ta sin tid"? Vänta och hoppas att allt "kommer igen"? Lâta honom fâ "vara ifred", inte pressa honom med frâgor eller dyligt? Kan det ta tid sânt här? Eller ifall han varit otrogen, kan han känna sân stor skuld att detta har lett till detta?
Mânga mânga frâgor men jag hoppas du har möjlighet ge mig en "liten vägledning"!
Bästa hälsningar, Eva.
 65540. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: (Reply to: 65499 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 21 Mar 2006 08:42:58 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Det låter som om din sambo har varit rädd för att han skulle överföra en könssjukdom till dig, men nu har fått reda på att han är fullt frisk. Han vågar kanske inte säga sanningen, av rädsla för att du ska överge honom. Stress kan leda till att man tappar intresset för sex, men det kan också finnas andra förklaringar.
You are not logged in
Today's date: Sun, 8 Dec 2019 02:43:50 +0100
KOM 2002