Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Relationsproblem, HJÄLP!!!!!
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Relationsproblem, HJÄLP!!!!!

Thread Messages in thread:

reply Re: Relationsproblem, HJÄLP!!!!! , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 09 Jan 2006 15:48
question Relationsproblem, HJÄLP!!!!! , ****** , 09 Jan 2006 12:53
 59966. To top of pageTop   Next message down
Relationsproblem, HJÄLP!!!!!
From: ******
Date: Mon, 9 Jan 2006 12:53:41 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hur kan jag handskas med en situation där jag kommit på att min pappa är ev. homosexuell eller bisexuell eller gillar yngre män. ????
Han lever med min mamma sedan 30 år. Jag har på sista tiden hittat div. nakenbild på honom, email skickat till män med inviter på möten, att han varit ute och chattat på nätet och besökt hemsidor för gaymän. Vet att han tittar på män ute. Mina föräldrar umgås också med ett homosexuellt par män.
Jag älskar min pappa och min mamma, är fördomsfri. Jag vet att det inte är min sak, deras privatliv etc. Men det är känsligt när det gäller min egen far. Jag är orolig, rädd att de inte har det bra. Rädd att det hänt något med min bror. Rädd för att ta hem min pojkvän till mina föräldrar. Rädd att om jag berättar, så tar han livet av sig. Tror ej att min mamma vet. Allt ät perfekt på ytan. De här tankaran ligger som orosmoln över mig dag som natt. Jag önskar att jag inget visste.
Hur handskas jag med detta på bästa sätt? Det har kommit så långt att jag slutat äta, blivit djupt deprimerad och vill och orkar inte leva längre. Känns som ett stort svek. Jag kan inte gå vidare i mitt liv. Jag mår illa, skulle ej varit född och tror att min mor är djupt olycklig. HJÄLP!!!!!
 59971. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Relationsproblem, HJÄLP!!!!! (Reply to: 59966 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Mon, 9 Jan 2006 15:48:28 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Du kan ingenting göra åt din pappas sexuella läggning. Han kommer inte antasta din pojkvän och det är inte heller troligt att han gjort sexuella övergrepp på din bror. Låt din pappa vara ifred med sin sexualitet. Satsa på att ha en vänskaplig relation med honom, trots att han inte kan leva upp till din förväntningar. Du behöver acceptera att verkligheten är mera komplicerad än vad du trodde. Din mamma klarar tydligen av att uppskatta din pappa som han är, eftersom hon inte lämnar honom.




You are not logged in
Today's date: Fri, 19 Apr 2024 10:53:55 +0200
KOM 2002