Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  kortvarig sexuell stimulans
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  kortvarig sexuell stimulans

Thread Messages in thread:

reply Re: kortvarig sexuell stimulans , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 26 Nov 2005 09:09
question kortvarig sexuell stimulans , ****** , 25 Nov 2005 23:59
 56791. To top of pageTop   Next message down
kortvarig sexuell stimulans
From: ******
Date: Fri, 25 Nov 2005 23:59:48 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Jag vet inte om det här är rätt forum att ställa sådana här frågor,men jag känner att det börjar bli ett stort problem i vårt förhållande.
Jag är en gift man med 4 småbarn, har en underbar hustru som jag älskar väldigt mycket. Vi har varit gifta i många år nu och har trivts väldigt bra ihop även sexuellt, dock har väl jag alltid känt att våra sexstunder tillsammans har varit för korta, dvs jag får utlösning för tidigt. i samband med efterspelet efter ett samlag har vi pratat om detta och även om min hustru har överenseende med detta har jag känt det som en brist att inte kunna tillfredställa henne till fullo, även om hon återkopplar på motsatt vis.
På senare år har våra sexstunder blivit färre och färre och många av gångerna har hon avvisat mig, för tyvärr har det nästan alltid varit jag som tagit initiativet till ett förspel. Jag har försökt prata om detta men inte blivit riktigt klok på vad hon menar.
Bla har hon sagt att hon inte känner behovet av sex längre på samma sätt som tidigare.
jag börjar undra om det inte kan ha att göra med min bristfälliga manlighet att inte kunna tillfredställa henne med samma sexuella njutning.
Frågan jag skulle vilja ställa är finns det några botmedel mot för tidig utlösning och hur får man en kvinna på humor för sexakt.

MVH

En bekymmrad make
 56815. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: kortvarig sexuell stimulans (Reply to: 56791 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sat, 26 Nov 2005 09:09:51 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Det är naturligt att man tröttnar på sex om bara ens partner får ut något av det och inte man själv. Kvinnor får oftast inte orgasm vid ett samlag, även om mannen inte har för tidig sädesavgång. Samlaget stimulerar inte klitoris på rätt sätt. För att en kvinna ska bli tillfredsställd, behöver mannen smeka henne till orgasm. Bäst är att göra det alldeles innan, eftersom kvinnan då fortfarande är upphetsad under samlaget. Räkna med att fortsätta ta initiativ. En man blir upphetsad av synintryck, men en kvinna behöver bli åtrådd och uppvaktad för att få lust.
You are not logged in
Today's date: Mon, 25 Jan 2021 10:40:11 +0100
KOM 2002