Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  såå svartsjuk
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  såå svartsjuk

Thread Messages in thread:

reply Re: såå svartsjuk , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 07 Nov 2004 06:30
plain såå svartsjuk , 06 Nov 2004 10:12
 36298. To top of pageTop   Next message down
såå svartsjuk
From: ******
Date: Sat, 6 Nov 2004 10:12:34 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

plain
heej!!
jag har ett problem som gör så jag inte kan gå utanför dörren nästan.. jag har alltid vart svartsjuk men detta gör mej galen...har flytta hop med min kille o nyss fått veta att vi ska ha barn.. jag har 6 barn sen tidigare... han har bott med 2 tjejer förrut.. o jag kan inte ta det.. där han bodde en bit bort.. det namnet kan jag inte se på vägskylten så jag har sluta o åkt den vägen fast jag måste o handla.. åker på annat ställe.. skulle hämta han på jobbet o då stog det överallt.. va så grinig när jag kom fram o hade såna äckelkänslor.. spydde när jag kom hem o duscha.. sen finns det en tjej här där jag bor.. har alltid gardinern för för annars tror jag han ska kolla däråt.. min svärmor bor nära där henne.. jag vägrar gå till min svärmor mera.. jag vänder bilen så jag slipper åka på samma gata.. detta är skitjobbigt..skakar när jag skriver detta fast jag vet att han har såna känslor för mej som han aldrig haft förrut.. vet att hon här nära va inte riktig.. prata med henne förrut en gång.. misstag jag ringde henne.. o vi prata o hon bara snacka skit o han.. o sen när jag sa vi var förlovad vart hon taggig mot mej o skitsur.. bara det borde jag reagera på o tänka att det är jag som har han inte hon men jag kan inte..o jag kan inte prata med han om det.. skickar sms o bråkar men jag klarar inte av att sitta mitt emot han o ta allt.. för jobbigt...vi ska gifta oss framöver o jag vet inte hur detta ska sluta.. jag har aldrig haft en sån gullig kille i hela mitt liv.. har vart gift 2 gg med killar som misshandlat mej o denna avgudar mej o gör allt o jag för han men detta knäcker nog han vet jag det gör.. jag kan inte sluta.. jag tål inte höra namn blir jag helt kall o han får inte ta i mej.. säger dom namn på tv blir jag likandan... snälla hjälp mej för jag älskar han sååå mycket..
MVH Ewa
 36321. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: såå svartsjuk (Reply to: 36298 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 7 Nov 2004 06:30:57 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Du kan inte ta medicin, eftersom du väntar barn. Återstår psykoterapi. Vänd dig till den psykiatriska öppenvårdsmottagningen och hör efter, om de kan hjälpa dig. Det kan bli väntetider.

Ångest och fobier behöver inte vara svåra att behandla, men det kan vara svårt att klara själv, därför att ångesten är så stark. Mina patienter får lägga sig på en dyna och tänka på det som ger dem ångest. I början mår patieten förfärligt dåligt och känner sig mycket rädd. Det känns hemskt, men är ofarligt. Om man ligger kvar och tänker på ortsnamn eller annat, som får en att må dåligt, kommer man att märka att känslorna förändras och man lugnar ner sig efter en stund. Första gången brukar vara värst och om man upprepar de här övningarna, får man mindre och mindre ångest för varje gång.

Det kan också hjälpa att tänka på livet som man vill att det ska vara i stället för att koncentrera sig på det man är rädd för. Försök ersätta dina ångestframkallande tankar med hoppfulla positiva tankar. Du har ju mycket att vara glad för, när du har träffat denna fina man.
You are not logged in
Today's date: Mon, 3 Aug 2020 13:43:44 +0200
KOM 2002