Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  relationsproblem
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (plain)  relationsproblem

Thread Messages in thread:

reply Re: relationsproblem , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 19 Aug 2004 00:17
plain relationsproblem , ****** , 18 Aug 2004 09:41
 32418. To top of pageTop   Next message down
relationsproblem
From: ******
Date: Wed, 18 Aug 2004 09:41:50 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

plain
Jag träffade en man i vintras och vi blev stormförälskade. Flyttade ihop mycket omgående i hans lägenhet. Flyttade i april till en större gemensam lägenhet. Problemet är att vi bråkar mycket, var och varannan dag. Han tillrättarvisar mig flera gånger per dag för att jag inte gör på hans sätt i vardagliga göromål. Då blir jag arg och ledsen. En annan sak är att han inte kan planera. Ska vi iväg nånstans blir det ofta flera timmar försent och då är jag också arg. Mitt behova av att slippa höra andras telefonsamtal, tv, musik och dataspel upplever han som överdrivna och krävande.

Tidigare har vi försökt att prata igenom när vi bråkar och hittat lösningar, men sedan början av sommaren är det inte så längre. Hans 14åriga son bor nu på heltid hos oss, eftesom hans mamma har problem i relation till den man hon elver med. Jag har många gånger tagit upp att vi behöver ha tid för bara oss. I sommar har vi haft 1 dygn själv och ett par kvällar. I övrigt är hans son med. Argumentet är att han inte får känna sig utanför.
Sonen och jag tycker nog i grund och botten om varnadra, men jag blir så irriterad över att han alltid är där så jag aldrig får vara med den man som jag valt att leva ihop med. Mitt tidigare liv är som utplånat och jag tycker att jag har svårt att få plats i vårt gemensamma hem.

Jag är nedstämd, gråter ofta, tål ingenting - inte misnta tillrättavisning elelr motgång - sover gott. Har tidigare varit sjukskriven för att jag jobbat för mycket, men nu är jobbet det som håller mig uppe.

Är det helt kört? Finns det nåt mer jag kan göra?


 32436. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: relationsproblem (Reply to: 32418 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Thu, 19 Aug 2004 00:17:46 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Bli särbo och träffa mannen som du valt att leva med när han har tid att ge dig den uppmärksamhet, som du behöver. Fördelarna är att ni slipper bråka om hur hushållet ska skötas och du slipper höra andras TV, musik och dataspel. Dessutom slipper du irritera dig på att han kommer försent, eftersom han får ta ansvar för sina tider själv. Du kan hitta tillbaka till ditt tidigare liv och få så mycket plats du behöver i ditt eget hem. Känner du dig ensam kan du ta kontakt med gamla vänner, som du kanske försummat. På det här sättet kanske ni kan bli stormförälskade igen, när ni slipper vardagens alla irritationer.You are not logged in
Today's date: Wed, 1 Apr 2020 07:21:05 +0200
KOM 2002