Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Förälder till vuxet barn som häromdagen fick veta att hon blivit.

KOM2002 (question)  Förälder till vuxet barn som häromdagen fick veta att hon blivit.

Reply to Messages in thread:

reply Re: Förälder till vuxet barn som häromdagen fick veta att hon blivit. , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 12 May 2017 19:38
Förälder till vuxet barn som häromdagen fick veta att hon blivit.
From: ******
Date: Thu, 11 May 2017 10:08:40 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej. I förrgår fick jag reda på att min dotter på 18 år har blivit sexuellt utnyttjad av sin kusin som bodde med oss i flera år. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag går sönder inuti, mitt hjärta har brustit. Hon säger att hon har bearbetat detta och lagt det bakom sig och hon fick mig att lova att inte berätta detta för någon då hon känner att hon inte vill gå vidare med det här. Jag vill såklart inte bryta hennes förtroende nu när hon äntligen spräckt bubblan och vågat berätta detta för mig men jag känner att jag behöver prata med någon och få hjälp att hantera detta då hela min värld fallit i bitar men är så rädd att om jag söker hjälp att det ska tillbaka på henne för jag vill inte bryta hennes förtroende och att allt kommer ut för att jag behöver stöd och råd att hantera detta. Har såklart frågat henne om hon inte ska gå och prata med någon om detta men det vart ett stort nej. Kan jag söka hjälp och få prata utan att det lämnar rummet så att säga? För jag klarar inte detta på egen hand. Mvh/ en krossad mamma.

How much is 3 + 3 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Tue, 28 Jan 2020 15:58:32 +0100
KOM 2002