Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Dumpad
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Dumpad

Thread Messages in thread:

reply Re: Dumpad , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 28 Sep 2017 21:57
question Dumpad , ****** , 13 Jan 2017 20:52
 184237. To top of pageTop   Next message down
Dumpad
From: ******
Date: Fri, 13 Jan 2017 20:52:51 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej, jag har efter lång tid med retsammheter blivit dumpad på sms. Jag manade nog själv fram det slutgiltiga beslutet, som redan hängde i luften.
Personen ifråga är mycket bestämd och menar vad han säger, dock verkade han inte helt övertygad, men sen talade han om precis vad han kände och tyckte.
Det har varit många spel, och han har vägrat sluta och har aldrig varit känslosam. Typ spelat att han varit psykopat, för att jag sa det innan vi träffades.
Vi har träffats ett år ca, och dom sista månaderna hade han fler och fler undanflykter, men har alltid själv varit den som hört av sig först. Han ville i början inte träffas för att jag betede mig underligt och nu är det för att han inte känner att det ger han något längre och han tycker det är nog bäst att gå vidare och jag fick inte ringa och han vill inte komma och prata ut. Jag har skrivit ett långt brev, men han är så bestämd som person (det har han alltid visat)och jag tror inte det gör någon skillnad, men jag skulle behöva reda ut känslomässigt med han vad allt handlat om. Bör jag istället försöka prata lättsamt om jag ser han, eller ska jag skicka brevet oavsett om han inte bryr sig. Han har hållit på så intensivt med sina "sjuka sms" under hela tiden och jag trodde aldrig han skulle ge sig. Fast nu när han sagt ifrån sig, upphör väl även retsammheterna!
 190416. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Dumpad (Reply to: 184237 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Thu, 28 Sep 2017 21:57:15 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Jag tror att du har större chans att må bra, om du avstår från att bry dig om honom och i stället försöker få kontakt med andra personer, som längtar efter gemenskap. Att jaga någon, som har avvisat dig, är ingen bra idé. Om du försöker hitta människor, som känner sig ensamma och längtar efter gemenskap, har du chans att bli en viktig person i deras liv och få känna dig omtyckt och behövd. Du vill reda ut vad allt handlar om, men jag är rädd för att du bara kommer att bli sårad. Han är mer intresserad av att umgås med andra människor än med dig. Han gör dig inte lycklig. Ge dig inte förrän du har hittat någon som uppskattar dig och vill vara med dig.You are not logged in
Today's date: Fri, 30 Sep 2022 23:40:38 +0200
KOM 2002