Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Ångest/panikattack

KOM2002 (question)  Ångest/panikattack

Reply to Messages in thread:

reply Re: Ångest/panikattack , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 13 Dec 2016 22:52
Ångest/panikattack
From: ******
Date: Thu, 10 Nov 2016 19:22:37 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag är en 21-årig tjej med ångest. Jag bor med min mamma.

Jag går ett program på högskolan som gör mig oerhört stressad och som gör att jag vaknar med ont i magen varje dag.

Jag vet inte vad jag vill arbeta med. Det jag vet är att jag vill jobba dagtid, ha en lön runt 30k och att jag vill trivas. Det innebär att det inte finns alltför mycket stress eller ansvar.

Varje dag funderar jag på om jag ska hoppa av högskolan. Den har influerat min sömn och gör att jag mår dåligt bokstavligen hela tiden. Jag kan aldrig slappna av. Men jag vågar inte sluta. Både för att jag inte vet vad jag vill göra, men även för att arbetsmarknaden är hård och utan utbildning finns endast lågbetalda arbeten, om ens det. Men för varje dag som går oroar jag mig för vad som händer om jag klarar högskolan och tar examen: vad gör jag då? Det är extremt hög konkurrens inom yrket och jag vet inte ens om jag vill arbeta inom det jag studerar till. Och för varje dag som går blir jag dessutom oroligare och oroligare över min pension. Jag läste att man som låginkomsttagare bör börja arbeta vid 15 års ålder, gå heltid samt arbeta till efter 65 för att få hygglig pension: vilket inte stämmer in på mig. Jag har bara haft ett enda jobb, och det var under förra sommaren.

Jag vet inte hur jag ska göra och min ångest växer för varje dag. Jag kan inte fokusera, jag sover dåligt och jag känner mig konstant gråtfärdig.


How much is 2 + 4 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Mon, 16 Sep 2019 04:17:40 +0200
KOM 2002