Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Attraherar fel män

KOM2002 (question)  Attraherar fel män

Reply to Messages in thread:

reply Re: Attraherar fel män , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 25 Oct 2016 14:08
Attraherar fel män
From: ******
Date: Tue, 20 Sep 2016 20:23:26 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Är en kvinna som levt i fyra långa relationer. Den sista relationen tog slut för fem år sedan och alla försök att inleda en relation sedan dess har följt samma mönster. Ganska snart har jag upptäckt att dessa män har kört dubbelt eller haft udda sexuella böjningar som jag inte känt mig bekväm med varpå jag har avslutat relationen. Har haft starka känslor för två av dessa män men de andra har det inte varit några problem att släppa taget om. Min känsla för det hela är att de antingen är kärleks-och eller sexmissbrukare med anknytningsproblematik. Jag tror att jag själv styrs av den otrygga undvikande relationsmodellen eller den otrygga ambivalenta förutom att jag aldrig blir klängig, tvärtom.
Mitt liv känns tillfredsställande på alla vis, och jag känner mig lycklig! Ibland kan jag dock tycka att jag är för självständig för mitt eget bästa. Och mer och mer vill jag sluta attraheras av dessa i mitt tycke skadade män. Jag önskar träffa en hel och trygg man men de tycks vara totalt ointresserade av mig. Någon har sagt att de kanske skräms av min sexuella utstrålning (nej, jag klär mig inte som ett våp och insinuerar inte heller på sex när jag möter dessa män). Eller, finns det överhuvud taget något som sexuell dragningskraft, eller är det det undermedvetna som sänder ut signaler?
Min fråga är kort och gott: varför dras dessa män till mig? Det är sällan jag som tar initiativ till ett första möte. Har det förresten någon betydelse?

How much is 9 + 0 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Fri, 17 Aug 2018 18:36:45 +0200
KOM 2002