Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Min tvilling dog i magen
  Re: Min tvilling dog i magen
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Min tvilling dog i magen

Thread Messages in thread:

reply Re: Min tvilling dog i magen , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 05 Apr 2016 14:48
question Min tvilling dog i magen , ****** , 29 Mar 2016 15:41
 183443. To top of pageTop   Next message down
Min tvilling dog i magen
From: ******
Date: Tue, 29 Mar 2016 15:41:11 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej.
Jag har sedan barn alltid mått ganska dåligt, och sedan jag var tolv har jag pratat med psykolog till och från (är 21 år nu). Jag upplever mig ha svårt för närhet, samtidigt som jag har ett extremt stort behov av det. Jag är rädd att låta någon komma för nära, för jag är så fruktansvärt rädd att förlora den. Min mamma berättade för mig också redan som barn att hon hade ett tidigt missfall med min tvilling under graviditeten. Jag undrar om det kan hänga ihop och om jag på någon känslomässig nivå kan minnas min tvilling och förlusten av denne, trots att den gick bort i magen?
mvh
 183454. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Min tvilling dog i magen (Reply to: 183443 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 5 Apr 2016 14:48:09 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Du har pratat med psykolog till och från, men eftersom du fortfarande mår dåligt, behöver du fortsätta att arbeta med ditt liv, tills det känns bättre. Liksom de flesta av oss behöver du närhet och gemenskap.

Det är svårt att veta om din döda tvilling har betydelse. Men många människor känner som du, även om de inte haft en tvilling. Jag har hört talas om personer, som förlorat sin tvilling, och känner en enorm saknad hela livet. Men då har de varit äldre och haft en relation med sin tvilling.

Du längtar efter gemenskap. För att få gemenskap behöver du vara modig och ta kontakt på något sätt. Kanske blir du avvisad, men då får du försöka igen, tills du får de vänner i livet som du behöver för att må bra. Du behöver vara målinriktad och inte hinderinriktad. Bestäm dig för vad du vill ha och kämpa på, tills du är nöjd. Du har större chans att få vänner, om du tar kontakt med dem, som är lite blyga, än om du tar kontakt med stjärnorna, som alla vill umgås med.

Att gå med i föreningar är ett sätt att få tillgång till många människor, utan att man behöver ta mod till sig och fråga en speciell person.
You are not logged in
Today's date: Fri, 20 Jul 2018 14:42:11 +0200
KOM 2002