Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Min vän bara ignorerar mig
  Re: Min vän bara ignorerar mig
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Min vän bara ignorerar mig

Thread Messages in thread:

reply Re: Min vän bara ignorerar mig , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 05 Apr 2016 14:20
question Min vän bara ignorerar mig , ****** , 29 Mar 2016 23:55
 183445. To top of pageTop   Next message down
Min vän bara ignorerar mig
From: ******
Date: Tue, 29 Mar 2016 23:55:49 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag är en kille en bit på 20 år. Min bästa vän som betyder så otroligt mycket för mig har börjat undvika mig och det får mig att må jättedåligt. Hon har även gjort det tidigare i perioder, men de senaste månaderna har det bara blivit värre, det kan gå över en månad som hon helt och hållet ignorerar mig. Sedan kan jag få kontakt med henne för någon dag och så försvinner hon igen. Det sårar mig otroligt mycket, eftersom hon är så viktig för mig, och jag har alltid funnits där för henne och hjälpt henne genom sina svårigheter då hon inte haft någon annan att lita på. När jag äntligen får kontakt med henne tar hon endera och lovar att skärpa sig och sluta ignorera mig, eller så blir hon sur på mig och skyller allt på mig. Jag vet att hon inte behandlar sina andra vänner på det här sättet. Själv har jag också andra vänner, men ingen så nära som henne, som jag kan tala om vad som helst med. Att jag träffade henne och vi blev nära vänner känns som en lottovinst. Om jag förlorar henne helt och hållet vet jag inte hur jag kan gå vidare, då vi haft en vänskap jag aldrig upplevt med någon annan. Samtidigt vet jag inte hur länge jag orkar längre med den här situationen, där jag hela tiden blir sårad och ignorerad. Jag har försökt prata om det här med henne, men hon visar inget som helst intresse att lösa problemet, utan hon bara ignorerar mina försök eller så blir hon arg på mig. Ibland vet jag inte ens om hon läser mina meddelanden. Nu har jag kommit fram till en tidpunkt då jag inte orkar längre. Vad kan jag göra för att nå fram till henne, eller gör jag bäst i att släppa taget och gå vidare, hur svårt det än skulle vara? Vi träffades senast för några veckor sedan, och vi hade lika roligt som alltid tidigare, men efter det har det igen varit omöjligt att få kontakt med henne.
 183452. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Min vän bara ignorerar mig (Reply to: 183445 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 5 Apr 2016 14:20:07 +0200
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Ja, du gör bäst i att släppa taget och gå vidare. Hon försöker dra sig undan och du vill inte acceptera det. För att det ska bli en relation, behöver två människor välja varandra. Om bara en vill, blir det ingen relation. Lämna henne och satsa på andra människor. Om du väljer dem, som inte är så populära, har du större chans att bli viktig i nya relationer. Uppriktigt sagt, hon gör dig bara ledsen och besviken. Håll ögonen öppna och ta kontakt med nya människor. Bland alla likgiltiga främlingar kommer du att hitta fantastiska nya vänner, som öppnar spännande möjligheter för dig i livet.



You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 17:06:58 +0100
KOM 2002