Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Partners tidigare sexuella erfarenheter
  Re: Partners tidigare sexuella erfarenheter
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Partners tidigare sexuella erfarenheter

Thread Messages in thread:

reply Re: Partners tidigare sexuella erfarenheter , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 07 Feb 2016 22:38
question Partners tidigare sexuella erfarenheter , ****** , 14 Jan 2016 15:49
 183142. To top of pageTop   Next message down
Partners tidigare sexuella erfarenheter
From: ******
Date: Thu, 14 Jan 2016 15:49:22 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
HEj!
Jag har alltid varit en person med dålig självkänsla och självförtroende. 10 månader sedan blev ja ihop med en tjej och blev dödskär,aldrig älskat någon så mycket. Nyligen fick jag reda på att hon legat med någon innan hon träffade mig och det har förstört mig på ett sjukligt sätt som jag inte förstår. Jag vet att det är vanligt numera att ha sex. En viktig sak är att jag var oskuld innan jag träffade henne. Men det som gör mig så ledsen och gjort att jag hamnat i depression är att det känns som mina känslor för henne är borta. Det känns som jag inte känner igen henne, som om jag på nåt sätt skäms för henne och är rädd. Och det hände över en natt och det förstår jag ej!

Kan det vara så att den info om hennes tidigare erfarenheter har triggat igång min dåliga självkänsla på ett gigantisk sätt och att jag mår så dåligt och rädd och orolig att det har tagit över mina känslor gentemot henne men att känslorna egentligen finns kvar nånstans? Finns det något sådant fenomen? När ja tänker på det vi har upplevt tillsammans fram till den dagen hon valde och berätta om det så gråter jag bara och längtar dit igen. Jag vill älska henne igen och känna samma sak som innan. Jag förstår inte vad som har hänt med mig, jag är helt förstörd. Jag har kontaktat psykolog och vill bygga upp mig själv med självkänslan osv och jobba emot svartsjukan, finns det en chans att när ja mår bättre med mig själv att mina känslor kommer tillbaka för henne igen?

Tack
 183286. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Partners tidigare sexuella erfarenheter (Reply to: 183142 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Sun, 7 Feb 2016 22:38:27 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply
Jag tror det ofta är klokt att hålla inne med detaljer om tidigare sexuella erfarenheter, även om inte alla mår så dåligt som du, av det du fått reda på. Nu är skadan redan skedd och du har att välja mellan att växa ifrån dina smärtsamma känslor eller att kanske bli ensam hela livet. Det kan bli svårt att någonsin träffa en vuxen kvinna i Sverige som är helt oerfaren.

Du får gärna ta kontakt med mig. Jag har lång erfarenhet att framgångsrikt bota sjuklig svartsjuka. Mitt telefonnummer är 08/664 60 92.
You are not logged in
Today's date: Fri, 21 Sep 2018 09:48:32 +0200
KOM 2002