Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Rädsla för närhet

KOM2002 (question)  Rädsla för närhet

Reply to Messages in thread:

reply Re: Rädsla för närhet , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 07 Feb 2016 23:02
Rädsla för närhet
From: ******
Date: Mon, 30 Nov 2015 16:03:14 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

questionJag är en 25-årig kvinna och jag har aldrig varit med i en relation eller varit på en dejt.
Jag har denne starka rädslan som kommer över mig när det gäller män och dejting och jag vet inte vad det kommer ifrån. Jag tror det kan vara något som har hände i min barndom, men jag är inte säker

Jag har bilvit frågade ute flera gånger men jag får så svåra ångest och panikångas att jag till slut ignorera och bryter kontakten med personen omedelbar.

Jag vill vara i ett förhållande, men om en kille frågar ute mig så kan jag på nåt sätt inte kunde slutföra det. Jag har stort behov att vara med nån och göra romantiska saker såsom kyssar, håller i handen, eller kramas, men om det händer mig så skulle jag bli rädd och backa ur. Det verkar vara okej i min fantasi bara så länge det inte händer i verkligheten. Jag kan inte förstå vad det är som håller mig tillbaka.

Jag vill verkligen vara med nån och inte känna mig så ensam, men av någon anledning om jag får chansen att utveckla en relation så tar min rädsla över och jag undviker personen.
Jag vet inte vad jag ska göra eller om jag skulle prata med någon. Jag vill verkligen gifta mig nån gång, men jag är rädd att min brist på erfarenhet kommer att hindra mig från att hitta någon.

How much is 3 + 2 :
Write Reply to Frage an einen Arzt / Psychiater / Sexualtherapeuten / (Verwenden Sie das Formular oben, nicht die Form unten.)

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Mon, 24 Sep 2018 00:34:58 +0200
KOM 2002