Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Stå ut?
  Re: Stå ut?
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Stå ut?

Thread Messages in thread:

reply Re: Stå ut? , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 31 Jan 2012 23:06
question Stå ut? , ****** , 31 Jan 2012 21:57
 169234. To top of pageTop   Next message down
Stå ut?
From: ******
Date: Tue, 31 Jan 2012 21:57:50 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej jag är en tjej på 15 år. jag vet att många har problem o så i den tiden men jag vill bara veta va det är för fel på mig.
Okej så för ungefär en vecka sen blev jag tilsammans med en kille som jag känt och varit kär i nästan ett år. När vi väl blev tilsammans,redan 2 dagar efter faktiskt, så kände jag att allt intresse för honom bara försvann mer och mer.
det har hänt förut att jag varit kär länge och när jag sen blir tillsammans med dom så bara försvinner allt. och man ser människor på ett annat sätt.
tex så tänker jag inte lika mycket bra tankar om min kille längre utan mer på den snygga killen i klassen eller någon annan intressant.
Dessutom vill jag inte göra denhär killen ledsen. men jag mår jätte dåligt av att vara "fast" som jag kallar det . Men jag har ingen riktig anledning till att göra slut och vi har ju bara varit tillsammans en enda vecka. det är även hans första förhållande. alla hans vänner vet om mig . alla mina vänner vet om honom .
Jag är som en pendel innuti . för ena sekunden kan jag älska allt och alla och andra sekunden precis tvärt om .
och ena sekunden skriva detta och visa vad jag tycker och om en timme kanske jag inte alls tycker såhär. men känslan kommer tillbaka varje dag och det är jätte jobbigt.
Hoppas ni kan svara!
 169235. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Stå ut? (Reply to: 169234 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Tue, 31 Jan 2012 23:06:05 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Du kan ju inte vara tillsammans med en kille, som du mår dåligt av, bara för att inte göra honom ledsen. Du är varken bra för honom eller dig.

Du verkar vara i en period i livet, då det inte passar dig att binda dig vid en enda person. Du blir förälskad i än den ena än den andra just nu och ditt känsloliv åker berg- och dalbana. Det är psykiskt påfrestande, men vanligt och normalt, när man är tonåring.

Tillåt dig att vara den du är just nu. Umgås med dina vänner och acceptera att du är för ung för att binda dig vid en speciell kille. Du kommer att träffa rätt person, att bli varaktigt intresserad av, i framtiden.




You are not logged in
Today's date: Thu, 28 Mar 2024 23:30:17 +0100
KOM 2002