Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Exproblem
  Re: Exproblem
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Exproblem

Thread Messages in thread:

reply Re: Exproblem , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 25 Jan 2012 10:02
question Exproblem , ****** , 23 Jan 2012 22:32
 169026. To top of pageTop   Next message down
Exproblem
From: ******
Date: Mon, 23 Jan 2012 22:32:13 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Jag har svårt att komma över mitt ex. Det var nästan ett år sedan vi gemensamt gjorde slut eftersom varken han eller jag vill fortsätta. Förhållandet hade slitits på då han pluggade i en annan stad och pga av att jag mådde psykiskt dåligt. I början gick det helt ok men nu i höstas så skaffade han en ny flickvän och jag bröt ihop totalt.. Det är inte så att jag är kär i honom men det är just känslan av att vara ersatt och övergiven som knäcker. Och det är nästan så att ångesten mer kretsar kring den nya flickvännen och att jag jämför mig extremt mycket med henne. Hon är fyra år yngre än jag, jättesöt och jättesmal och talangfull. Jag känner mig så äcklig ful och tjock och överväger tom att börja med amfetamin för att kunna bli lika smal som henne. Det är sjukt! Jag har ingen kontakt med honom eftersom jag inte kan hantera situationen men eftersom vi har väldigt många gemensamma vänner finns han fortfarande kvar i mitt liv.. Det går inte att undgå att mina vänner pratar om honom. Och så fort jag får höra om honom går min värld under och jag känner mig värdelös, utanför och blir gråtfärdig. Hur ska jag kunna komma ur det här?? Jag orkar inte jämföra mig med hans sig tjej och vara avundsjuk på hans liv längre.. Saken är den att jag inte ens vet vad jag är avundsjuk på! Jag har lidit av väldigt dåligt självförtroende och självkänsla och har haft en period i mitt liv då jag knappt vågade träffa nya människor, lite social fobi. Men sen vi gjorde slut har jag förändrats totalt och blivit en VÄLDIGT social människa som tar för mig av livet.. varför ska jag då titta tillbaka på det liv jag hade med mitt ex och längta tillbaka och varför ska jag vara missnöjd? Hoppas du förstår vad jag menar och att du kan ge lite tips på hur jag ska komma ur det här..
 169054. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Exproblem (Reply to: 169026 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Wed, 25 Jan 2012 10:02:04 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Att vara avundsjuk säger mycket om vad man behöver utveckla hos sig själv, för att må bra.

Strunta i amfetaminet gå över till GI-mat istället, så blir du smal på ett sunt sätt.

Bästa sättet att komma över ditt ex är att träffa en ny och bättre man. Fortsätt att vara social och håll ögonen öppna, så dyker han säkert upp, när du minst anar det.

Du kan också bli jättesöt. Många kvinnor, som uppfattas som vackra, har helt enkelt lärt sig, hur man ska sminka sig och klä sig för att se så bra ut som möjligt.




You are not logged in
Today's date: Fri, 19 Apr 2024 02:01:23 +0200
KOM 2002