Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Irritation
  Re: Irritation
MER INFO

KATEGORIER

KOM2002 (question)  Irritation

Thread Messages in thread:

reply Re: Irritation , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 27 Jan 2011 12:26
question Irritation , ****** , 26 Jan 2011 23:15
 157864. To top of pageTop   Next message down
Irritation
From: ******
Date: Wed, 26 Jan 2011 23:15:41 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Är ofta irriterad på min sambo för smågrejer, tex att hennes grejer ligger överallt, att luckor står öppna i köket, att det är slirigt i handfatet mm. Anser i det stora hela att jag inte har rätt till det då hon sköter nästan alla hushållssysslor. För att göra lång historia kort.

Värt att nämna är att jag redan från tidig ålder kände mig kanske överdrivet kanslosam när tex vänner i min omgivning tycktes svika mig. När sedan inte flickvänner kom och det var irriterat hemma kände jag mig inte älskad vilket gjorde att jag började skada mig själv. Ofta i samband med alkohol från övre tonåren. Blev vid ett par tillfällen även smiskad av min far i tonåren som ej kunde kontrollera sig när jag spårade ur o gick loss på väggar. Vid ett tillfälle skadade jag mig själv så till den grad att jag fick åka ambulans till sjukhus, men klarade mig tack o lov.

Har vid två tillfällen slippa ur o träffat två kvinnor med öppen hand. Första gången gick en dam emellan mig och en person som varit min bästa vän, men som övergivit mig. Andra gången dansade min flickvän tryckare med en okänd man på en nyarsfest när vi skulle försöka rädda förhållandet. Det uppstod bråk mellan mig o en kille o hon kom emellan för att avstyra.

Känner oerhörd skam för både ärr efter självorsakade skador och mina handlingar mot dessa kvinnor. Tänker på det varje vecka och är rädd att alla ska få reda på vad jag gjort och att de kommer lämna mig.

Värt att nämna är att jag alltid varit relativt duktig inom skolan och inom idrott och sett bra ut. Har även alltid försökt vara schysst mot folk.
 157876. To top of pageTop Previous message Previous message  
Re: Irritation (Reply to: 157864 from ****** )
From: Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92
Date: Thu, 27 Jan 2011 12:26:12 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

reply

Eftersom din sambo sköter hushållssysslorna, kan väl du stänga skåpdörrar, tvätta ur handfatet och lägga hennes saker på rätt ställe, när du blir irriterad.

Alla människor har gjort dumheter, som de sedan ångrar. Det är inte så stor mening att gräma sig över det som varit. Se framåt och försök skapa det bästa liv du kan utifrån dina förutsättningar. Lär dig av tidigare misstag hur du inte ska göra i fortsättningen. Förlåt dig själv och gå vidare i livet!
You are not logged in
Today's date: Sat, 13 Apr 2024 14:47:18 +0200
KOM 2002