Home   News   Forums   Log in    Get personal advice    My area     Help    
|
Go to:
Alla forum
  Fråga-experten-området
  Gratis rådgivning via internet om psykologiska problem och relationsproblem
  Irritation

KOM2002 (question)  Irritation

Reply to Messages in thread:

reply Re: Irritation , Gunborg Palme - Leg psykolog - Leg psykoterapeut - Telefon 08-664 60 92 , 27 Jan 2011 12:26
Irritation
From: ******
Date: Wed, 26 Jan 2011 23:15:41 +0100
Language: Swedish

 


Reply to this message

Reply to all  

question
Hej!
Är ofta irriterad på min sambo för smågrejer, tex att hennes grejer ligger överallt, att luckor står öppna i köket, att det är slirigt i handfatet mm. Anser i det stora hela att jag inte har rätt till det då hon sköter nästan alla hushållssysslor. För att göra lång historia kort.

Värt att nämna är att jag redan från tidig ålder kände mig kanske överdrivet kanslosam när tex vänner i min omgivning tycktes svika mig. När sedan inte flickvänner kom och det var irriterat hemma kände jag mig inte älskad vilket gjorde att jag började skada mig själv. Ofta i samband med alkohol från övre tonåren. Blev vid ett par tillfällen även smiskad av min far i tonåren som ej kunde kontrollera sig när jag spårade ur o gick loss på väggar. Vid ett tillfälle skadade jag mig själv så till den grad att jag fick åka ambulans till sjukhus, men klarade mig tack o lov.

Har vid två tillfällen slippa ur o träffat två kvinnor med öppen hand. Första gången gick en dam emellan mig och en person som varit min bästa vän, men som övergivit mig. Andra gången dansade min flickvän tryckare med en okänd man på en nyarsfest när vi skulle försöka rädda förhållandet. Det uppstod bråk mellan mig o en kille o hon kom emellan för att avstyra.

Känner oerhörd skam för både ärr efter självorsakade skador och mina handlingar mot dessa kvinnor. Tänker på det varje vecka och är rädd att alla ska få reda på vad jag gjort och att de kommer lämna mig.

Värt att nämna är att jag alltid varit relativt duktig inom skolan och inom idrott och sett bra ut. Har även alltid försökt vara schysst mot folk.

How much is 3 + 8 :
Write Reply to Archive 352585

Author or secret name (pseudonym):
Subject:
Language:
Enter the text...  Plain Text  Guess  HTML

plain
Plain text
reply
Reply
happy
Happy
sad
Sad
angry
Angry
question
Question


You are not logged in
Today's date: Tue, 14 Aug 2018 15:33:51 +0200
KOM 2002